Închide meniul
Foto

Trecutul întunecat al bărbatului care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Mihaelei Borcea

Reclamă

Publicat: 28 noiembrie 2022, 10:58

Trecutul întunecat al bărbatului care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Mihaelei Borcea

Mihaela, alături de Cristi Borcea, fostul său soţ

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Trecutul întunecat al bărbatului care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Mihaelei Borcea. Sorin Rap, cel care este iubitul fostei soţii a lui Cristi Borcea, a avut probleme cu legea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, acesta a fost condamnat în 2012 la un an şi 10 luni de închisoare cu executare. La acel moment, Sorin Rap era ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Ilfov.

Trecutul întunecat al bărbatului care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Mihaelei Borcea

Sorin Rap a fost găsit vinovat pentru două infracţiuni de trafic de influenţa, anunţa DNA la acel moment, scrie click.ro. Între timp, Sorin Rap pare să fi depăşit momentul greu şi are o relaţie perfectă cu Mihaela Borcea. Acesta este mai îndrăgostită ca niciodată de Sorin Rap, cel care i-a fost şi şofer înainte să îi devină iubit.

La mulți ani iubiric cu multă sănătate si cu iubirea mea pe care o ai deja!!💖 Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați!

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! Te iubesc!”, a scris Mihaela Borcea pe reţelele socializare, în ziua în care Sorin Rap a împlinit 48 de ani.

Reclamă

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea. Mihaela Borcea a vorbit despre dramele prin care a trecut. Divorţul de Cristi Borcea a fost unul dureros pentru Mihaela, care a dezvăluit două momente grele pe care le-a depăşit.

Mihaela Borcea a dezvăluit că a fost aproape şi de a-şi pierde viaţa. Ultima mare încercare din viaţă a fost de curând, în momentul în care s-a infectat cu Covid şi şi-a rupt glezna.

Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima, e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță”, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și