Închide meniul
Foto

Ultima aroganţă a milionarului care a plătit, în numai câteva ore, 100.000 de euro într-un club din Bucureşti. Cum a reacţionat iubita sa, care este de o frumuseţe răpitoare

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 16:52

Reclamă
Ultima aroganţă a milionarului care a plătit, în numai câteva ore, 100.000 de euro într-un club din Bucureşti. Cum a reacţionat iubita sa, care este de o frumuseţe răpitoare

Julius Maximilian şi iubita sa, Andreea Bîrsan, fac senzaţie în cluburile de fiţe

Colaj Instagram

Julius Maximilian şi Andreea Bîrsan au făcut o nouă aroganţă serile trecute. Cei doi au comandat cele mai scumpe şampanii. Mai mult, patronii localului l-au întâmpinat cu o pancartă pe care scria „King Julius”, scrie Cancan. Şi asta nu a fost tot. Cei doi şi prietenii lor au comandat o „piramidă” de şampania Armand de Brignac. Iubita sa, Andreea bîrsan, a fost în extaz toată seara și nu a ezitat nicio clipă să filmeze sticlele de șampanie pe care ea și iubitul său le-au primit la masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julius Maximilian şi Andreea Bîrsan au făcut senzaţie şi în Bucureşti

Cei doi au făcut senzaţie şi într-un cunoscut club de fiţe din Capitală la finalul lunii mai. Julius Maximilian a atras atunci toată atenţia asupra lui iar, la final, a achitat o notă de plată uriaşă. Nu mai puţin de 100.000 de euro l-a costat distracţia. Românul este crescut în Elveţia şi are 34 de ani. A venit de la Geneva cu un avion privat şi şi-a adus alături de el prietena şi câţiva prieteni apropiaţi.

Pentru câteva ore de distracţie au ajuns să achite o „avere”. Şi-au comandat patru șampanii Armand de Brignac, 45 de șampanii Dom Perignon Rose şi 1 șampanie Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam. Băutura a fost servită cu steagul Elveţiei fluturând şi spectacolul l-a costat pe Julius nu mai puţin de 100.000 de euro. Nota nu a fost o problemă pentru un tânăr care a călcat pe urmele lui Adrian Mititelu Jr.

 Andreea Bîrsan şi iubitul ei sunt pasionaţi de golf

Julius Maximilian şi Andreea Bîrsan nu se uită la bani nici după plecarea din România. Au zburat cu avionul privat direct la Sint-Tropez şi s-au cazat într-o locaţie exclusivistă. S-au apucat sportul bogaţilor şi îşi petrec toată ziua pe terenul de golf. Andreea se bucură de vacanţă. Tânăra a studiat la VIA University College, din Danemarca. Tot acolo urmează cursurile de masterat. Andreea Bîrsan şi iubitul ei milionar s-au cunoscut de Revelion, în Dubai. Românca este din Braşov şi face show pe conturile de socializare. Are aproape 10.000 de urmăritori. Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez, iar imaginile postate pe Instagram vorbesc de la sine.

Adrian Mititelu Jr. a dat tonul petrecerii în Mamaia

La începutul lunii, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia victoria. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie. Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Reclamă

Imaginile au ajuns în presă, iar omul de afaceri a primit critici dure. Fiul lui Adrian Mititelu a răbufnit şi le-a răspuns contestatarilor.

Fac urmatoarele precizari:

In localul respectiv si nu numai, ci in majoritatea localurilor din Mamaia, orice bautura se aduce cu acele artificii mici, de la vin, vodka pana la sampanie.
Nu a cerut nimeni sa se aduca bautura pe imnul Champions League, daca v-ati interesa, mari jurnalisti ai vremii ce sunteti, asta este melodia specifica localului pentru aducerea bauturii la masa.
Datorita vremurilor restrictionate pe care le traim de un an si jumatate, vremuri ce pe toti ne-au afectat, macar satisfactia sarbatoririi Pastelui si 1 Maiului in aceeasi zi sa putem sa o avem! Invidia este la un nivel fara margini in aceasta tara!„, a transmis Adrian Mititelu Jr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și