Închide meniul
Foto

Umilinţa pe care a trebuit să o îndure superba româncă devenită celebră peste Ocean: „Mi-a luat o săptămână să îmi revin”

Publicat: 4 februarie 2024, 17:21

Reclamă
Umilinţa pe care a trebuit să o îndure superba româncă devenită celebră peste Ocean: „Mi-a luat o săptămână să îmi revin”

Umilinţa pe care a trebuit să o îndure superba româncă devenită celebră peste Ocean

Andrea Botez / Instagram

Andrea Botez, tânăra de 21 de ani devenită celebră peste Ocean, a dezvăluit prin ce a trecut nu cu mult timp în urmă. Iată umilinţa pe care a trebuit să o îndure superba româncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Botez şi sora ei mai mare, Alexandra Botez, sunt celebre pe reţelele de socializare. Andrea a fost desemnată „cea mai sexy jucătoare de şah din lume” de jurnaliştii de la The Sun.

Umilinţa pe care a trebuit să o îndure superba româncă devenită celebră peste Ocean

Andrea Botez a mărturisit pe reţelele sociale că a fost învinsă la şah de un băiat de 11 ani. Ea a subliniat că a avut nevoie de o săptămână pentru a-şi reveni după această umilinţă.

Mi-a luat o săptămână să-mi revin după ce am pierdut cu un copil de 11 ani și să postez în sfârșit asta”, a scris Andrea Botez pe Instagram.

Andrea Botez, în vârstă de 21 de ani, are o ascensiune fulminantă pe reţelele sociale. Ea este urmărită pe Instagram de 617.000 de persoane.

Reclamă

Andrea Botez, desemnată „cea mai sexy jucătoare de şah din lume”. Are părinţi români şi o soră care îi seamănă izbitor

Andrea Botez a început să joace şah la vârsta de 6 ani şi a călcat astfel pe urmele surorii ei, care este chiar mai cunoscută decât ea. Alexandra Botez are 28 de ani şi a atras atenţia asupra ei în momentul în care a ajuns să deţină titlul de maestră internaţională.

Britanicii de la thesun.co.uk au prezentat povestea noii senzaţii din şahul mondial, Andrea Botez, care la doar 13 ani devenea cea mai bună jucătoare din Columbia Britanică. A urmat o „explozie” pe canalul ei de Twitch, acolo unde are peste un milion de urmăritori.

Clipurile postate de Andrea au chiar şi peste 19 milioane de vizualizări. Tânăra cu origini româneşti şi care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) s-a apucat şi de box. A postat mai multe imagini din sala de antrenament. În timpul liber este şi DJ. Potrivit The Sun, Andrea este, fără doar şi poate, „cea mai sexy jucătoare de şah din lume”.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandra şi Andrea Botez au reuşit să adune o avere din reţelele sociale. Amândouă ar fi ajuns la câştiguri care se ridică la 1.2 milioane de dolari, anunţa sportskeeda.com. „Din Twitch şi Youtube, câştigurile sunt cuprinse între 180.000 şi 250.000 de dolari. Canalul lor de YouTube generează o sumă estimată la peste 100.000 de dolari, datorită popularităţii lor pe platformă”, transmitea sursa citată.

Alexandra Botez, asemănată cu Beth Harmon din „Gambitul Damei”

Alexandra Botez este născută în Dallas şi a fost crescută în Canada de părinţii ei români. A învăţat să joace şah şi a atras imediat toată atenţia asupra ei. La opt ani participa în primul concurs şi câştiga primul loc la categoria ei de vârstă.

Performanţele au venit pe bandă rulantă, iar Alexandra a ajuns să deţină titlul de maestră internaţională. A câştigat şase titluri naţionale şi a obţinut rezultate notabile şi în viaţa privată. A absolvit Universitatea Stanford, acolo unde a fost prima femeie preşedinte al clubului de şah.

În 2019 a luat decizia de a-şi face carieră şi online, pe site-urile de streaming. Părinţii ei au fost surprinşi, dar Alexandra a dovedit că a fost o hotărâre extrem de bună. Pe durata pandemiei numărul ei de fani a suferit o creşte remarcabilă. În numai câteva luni, de la 61.000 de urmăritori a ajuns să aibă 500.000! Pe Alexandra toată lumea o compară cu Beth Harmon, eroina serialului The Queen’S Gambit (n.r. Gambitul damei).

Şahul a explodat pe Twich, iar eu eram unul dintre jucătorii de top. Îmi amintesc că eram atât de emoţionată, nici măcar nu puteam să dorm. Aveam adrenalina la nivel ridicat”, a declarat Alexandra Botez pentru New York Post.

Eu cred că sunt româncă, canadiancă și americancă”

Crescută în Canada, într-o comunitate de români, Alexandra își amintește cu plăcere de copilărie. Șapte ani au trecut de la ultima sa vizită în România.

Eu cred că sunt româncă, canadiancă și americancă. Sunt un amestec, dar prietenii mei cei mai buni sunt români care acum stau în Canada. Cred că te simți mai apropiat de oamenii care au trăit experiențe similare, care au primit aceeași educație. În copilărie, mergeam la biserica românească, aveam bunicii la noi, mâncam sarmale, mămăligă și toate bunătățile românești. Am ținut mult la cultura și la tradițiile noastre, dar ne-a și influențat faptul că am locuit în State și în Canada.

Reclamă

Am membri ai familiei în București, mergem să-i vizităm când putem. Cu familia vorbim în română. Prietena mea cea mai bună s-a născut în Iași și acum stă și ea în Canada. Planificăm să venim în vizită anul viitor și abia aștept. Ultima oară când am fost în România aveam 18 ani și cel mai mult mi-a plăcut Centrul Vechi din București”, spunea Alexandra, într-un interviu exclusiv acordat, în 2020, pentru AntenaSport.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și