Închide meniul
Foto

Un bărbat celebru a interzis glumele despre amantă la nunta lui. Ce ordine a primit de la soție pentru ziua cea mare

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2022, 9:39

Andy Carroll, alături de soție și amantă

Andy Carroll a interzis glumele despre amantă la nunta lui

Andy Carroll, alături de soție și amantă / colaj instagram

  • Andy Carroll, triunghi amoros cu soția și amanta
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Andy Carroll a interzis glumele despre amantă la nunta lui cu Billi Mucklow. Cuplul a trecut printr-o adevărata peripeție după ce fotbalistul a fost prins în pat cu altă femeie chiar înainte de nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billi Mucklow s-ar fi simțit umilită de comportamentul soțului ei, dar faptul că a fost înșelată nu i-a pus capăt gândurilor de măritiș. I-a impus însă soțului ei o condiție grea: Andy Carroll trebuie să prevină orice glumă despre amantă în ziua nunții.

Andy Carroll a interzis glumele despre amantă la nunta lui

Luna trecută, în presa din Anglia a devenit virală o fotografie în care Andy Carroll apare în pat alături de o blondă îmbrăcată doar cu un halat de baie, într-un hotel din Dubai. Pe numele ei Taylor Wilkey, patroana unui bar.

Reclamă

Fotbalistul ar fi cheltuit cel puțin 30.000 de lire sterline în weekendul de pomină petrecut alături de femeia care i-ar fi presupusa amantă. Blonda a negat că s-ar fi întâmplat lucruri între ea și Carroll, altceva în afara dormitului împreună.

De altfel, Taylor susține că nici nu știe cum a ajuns în pat cu Andy Carroll. Ulterior, s-a dat de gol și a pus pe Instagram o poză în care poartă un halat inscpripționat cu numele fotbalistului.

Reclamă

Soția bărbatului, devastată, vrea doar să aibă parte de o nuntă liniștită: „Andy i-a avertizat pe mirii săi că nu trebuie să facă glume despre episodul din Dubai. Billi e furioasă pe tot ceea ce s-a întâmplat și l-a avertizat pe Andy că ar trebui să facă totul pentru a nu le strica ziua cea mare.

A fost absolut umilită și știe că aventura soțului va fi în prim-planul unora dintre oaspeți. Andy a asigurat-o că niciunul dintre băieții săi nu va rosti un cuvânt despre asta – în discursuri sau în altă parte„, a spus o sursă din anturajul celor doi soți, conform The Sun.

Carroll și Billi Mucklow au trei copii împreună

Andy Carroll e fost fotbalist în Premier League la Liverpool, West Ham și alte cluburi. Soția sa, Billi Muklow, e fostă vedetă în reality show-ul The Only Way Is Essex. În prezent, femeia e antreprenoare.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au împreună trei copii. Presa tabloidă din Anglia a mai scris că Billi i-a ordonat lui Andy să se mute din vila lor din Essex, evaluată la 5 milioane de lire sterline.

Carrol are 33 de ani, în timp ce soția sa e cu un an mai în vârstă. Fotbalistul mai are alți doi copii dintr-un mariaj anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” 20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY) 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” Vezi toate știrile