Închide meniul
Foto

Un bărbat celebru a primit ordin de restricție după ce a fost acuzat de soție că a bătut-o în fața familiei. ”Sunt un gentleman și am fost portretizat ca un bătăuș!”

Reclamă

Publicat: 16 ianuarie 2022, 21:03

Un bărbat celebru a primit ordin de restricție după ce a fost acuzat de soție că a bătut-o în fața familiei. ”Sunt un gentleman și am fost portretizat ca un bătăuș!”

Dusko Tosic, acuzat de violență domestică de soția sa, Jelena Karleusa

karleusastar Instagram

Dusko Tosic, acuzat de violență domestică de soția sa, Jelena Karleusa

Fostul internațional sârb și-a cunoscut soția, pe Jelena Karleusa, în 2006. Aceștia s-au căsătorit după doi ani și au împreună două fete, pe Atina, 13 ani, și Nika, 12 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația lor a ajuns în atenția tuturor, după ce Jelena a făcut plângere la poliție chiar pe numele soțului. Acesta ar fi scuipat-o și bătut-o în fața familiei chiar în ziua de Crăciun, potrivit glossy.espreso.co.rs.

Tribunalul a decis cp fostul fotbalist nu mai are voie să se apropie de femeie pentru 30 de zile. În primă instanță, decizia a fost de doar 48 de ore.

Dusko Tosic a răbufnit după decizia Tribunalului

Dusko Tosic a acceptat cu greu decizia Tribunalului și a oferit o primă reacție în mediul public. Acesta neagă acuzațiile și spune că nu susține violența.

Am fost portretizat peste tot ca un bătăuș și în fiecare titlu sunt dezavantajat. Sunt primul care nu susțin violența și nu am folosit-o niciodată.

Reclamă

De aceea am vrut să știți că nu mă regăsesc deloc în titulurile ziarelor. Oamenii care mă cunosc știu că sunt un bărbat care se străduiește mereu să fie un gentleman oriunde s-ar afla și orice ar face”, a scris Dusko Tosic pe Instagram.

În urmă cu 3 ani, Jelena Karleusa a fost acuzată că l-a înșelat pe Dusko Tosic cu un alt fotbalist, Ognjen Vranjes. Acesta a negat cu vehemență și a explicat că pozele apărute în spațiul public erau ”trucate”.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Un bărbat celebru a primit ordin de restricție
  • A fost acuzat de soție că a bătut-o în fața familiei în ziua de Crăciun

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și