Închide meniul
Foto

Un celebru milionar român a divorţat în secret de soţia sa mai tânără cu 20 de ani. Despărţirea momentului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 23:46 / Actualizat: 12 februarie 2024, 19:12

Un celebru milionar român a divorţat în secret de soţia sa mai tânără cu 20 de ani. Despărţirea momentului

Un celebru milionar român a divorţat în secret de soţia sa mai tânără cu 20 de ani

Un celebru milionar român a divorţat în secret de soţia sa mai tânără cu 20 de ani. Este vorba de Arpad Paszkany (52 de ani), fostul patron al celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Divorţ şoc în lumea milionarilor din România. Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, a divorţat în secret de soţia sa, Anamaria Feher. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FOSTA SOŢIE A LUI ARPAD PASZKANY)

Un celebru milionar român a divorţat în secret de soţia sa mai tânără cu 20 de ani

Anne şi Arpad Paszkany au divorţat la finalul anului trecut, scriu cei de la cancan.ro, care citează ziardecluj.ro. Conform surselor citate, femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât milionarul român se va întoarce în România. Cei doi locuiau de ani de zile la Budapesta.

Arpad Paszkany (52 de ani) are cu ce se mândri. După ce a divorţat de prima soţie, fostul patron de la CFR Cluj s-a recăsătorit cu superba Anamaria Feher. Aceştia s-au cunoscut la un concert într-un club de noapte şi s-au căsătorit în 2016. A doua căsnicie a lui Arpad Paszkany s-a încheiat în 2023.

Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, a plecat din România

Arpad Paszkany s-a mutat din România. Acesta s-a mutat în Ungaria, dar are şi o reşedinţă în Malta. Mai mult, Paszkany a decis să renunţe şi la cetăţenia română.

Reclamă

Informaţiile au ieşit la iveală într-un proces în care este implicat Paszkany la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, scrie evz.ro. Karoly Szekernyes, care este cumnatului fostului patron de la CFR Cluj, a fost cel care a oferit aceste informaţii.

Numele lui Arpad Paszkany a fost adus în discuţie într-un dosar în care este vizat Sebastian Vlădescu, fostul ministru al finanţelor. Jucătorii ar vrea să îl găsească pe Paszkany şi să în cheme la audieri în acest dosar.

Vorbesc des cu Arpad Paszkany. El m-a întrebat și eu i-am spus ca voi fi la audiere la acest proces. Știe că sunt martor. Eu l-am întrebat dacă și el va vorbi aici dar el a spus ca nu a primit nicio invitație la acest proces. El are locuința în Malta și Budapesta. Știu că spunea și vorbeam că el nu mai vrea cetățenia română. Acum e la Budapesta. Pot să vă dau adresa dacă e nevoie”, a spus Karoly Szekerneyes în fața judecătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Arpad Paszkany este omul care transformat CFR Cluj într-o forţă a României. Omul de afaceri a luat echipa din anonimat şi a dus-o până în grupele Ligii Campionilor. Paszkany, care şi-a vândut acţiunile în 2017, ar fi investit suma de 100 de milioane de euro la club.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
Vezi toate știrile
Citește și