Închide meniul
Foto

Un milionar celebru a încasat lovitura vieţii: „I-am dat cu flit, nu e genul meu”. Modelul a făcut dezvăluiri complete

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 8:58

Cristiano Ronaldo nu are la fel de mult noroc în viaţa personală precum pe terenul de fotbal. Dacă în sport joacă senzaţional şi la 36 de ani, nu la fel se întâmplă în privat. Tocmai a fost refuzat de către un model celebru care nu i-a dat absolut nicio şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un milionar celebru a încasat lovitura vieţii

Alice Goodwin, fosta soție a starului Jermaine Pennant, a decis să rupă tăcerea. Între ea şi starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu este nicio legătură amoroasă.

Alice a rupt tăcerea într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de pe Instagram. Alice Goodwin, devenită celebră după ce a fost căsătorită cu Jermaine Pennant, fotbalist care a evoluat în cariera sa pentru rivalele Premier League, Arsenal Londra și FC Liverpool este model OnlyFans.

Cristiano Ronaldo, refuzat de Alice Goodwin

Alice Goodwin le-a mărturisit celor 350 de mii de urmăritori ai săi de pe Instagram că l-a refuzat pe fotbalistul de 36 de ani, care evoluează în prezent pentru Manchester United. „Te-ai cuplat cu Ronaldo?”, a fost Alice Goodwin întrebată. Răspunsul a fost clar „Nu, i-am dat cu flit, pentru că el nu este genul meu”, a dezvăluit aceasta.

Presa de scandal a încercat să îl „cupleze” pe superstarul lusitan cu mai multe vedete, înainte de relația sa oficială cu argentinianca Georgina Rodriguez.

Reclamă

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au început să se întâlnească în 2017 și în prezent au o fiică împreună, dar locuiesc alături și de ceilalți trei copii ai golgheterului portughez. Alice Goodwin, ea și Jermaine Pennant s-au despărțit definitiv în 2020, după nouă ani petrecuți împreună, dintre care șase în postura de soț și soție.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și