Închide meniul
Foto

Unde se întâlnea Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, cu amantul: „O mai chemam pe la mine! Niciodată mai mult de o noapte!” Ce făcea femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 16:32

Reclamă
Unde se întâlnea Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, cu amantul: „O mai chemam pe la mine! Niciodată mai mult de o noapte!” Ce făcea femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan

Anamaria Prodan fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Kamara spune că nu se poate spune că nu a avut o relaţie în adevăratul sens al cuvântului cu cea care i-a devenit amantă lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niciodată! Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori cred când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești si parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe”, a spus Kamara la realitateasportivă.net.

Cum a cunoscut-o Kamara pe Corina Caciuc

Kamara a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc şi ce fel de relaţie a avut cu aceasta. Se pare că pentru artist Corina Caciuc a reprezentat doar o aventură.

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! După concert, noi trupa, mergem împreună să mâncăm și să facem programul pentru următorea cântare. Nici nu mai rețineam dacă e cu noi sau nu. Eram și sunt concentrat pe muzică dintotdeauna. Fiind axat mereu pe creație câteodată par absent și visător.

Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzica și de copiii mei. În rest este distracție. Misiunile mele pe pământul ăsta sunt copiii mei, să-i văd fericiți și cu precădere misiunea principală a vieții mele este Leon pentru care aș muta și munții din loc și nicio femeie pe lumea asta nu va putea să însemne ceva, mai ales să-i ia locul”, a dezvăluit Kamara.

Reclamă

Scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf escaladează

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au spus adio după 15 ani de căsnicie. Cei doi urmează să divorţeze pentru că antrenorul are o nouă iubită. Este vorba despre Corina Caciuc, femeia care a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Reghe şi Corina Caciuc s-au mutat deja la Craiova, acolo unde antrenorul munceşte şi urmeză să îi dăruiască acestuia un băieţel la finalul lunii mai 2022. De altfel, Reghecampf a anunţat că divorţează de Anamaria Prodan şi ar urma să se căsătorească cu iubita lui iumediat după ce se va oficializa divorţul de agentul FIFA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și