Închide meniul
Foto

„V-aţi împăcat? Ce frumos!” Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie neaşteptată cu iubita alături de mama sa şi bărbatul din viaţa ei, care i-a luat locul lui Reghe: „Nici nu ne-am certat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 10:24

„V-aţi împăcat? Ce frumos!” Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie neaşteptată cu iubita alături de mama sa şi bărbatul din viaţa ei, care i-a luat locul lui Reghe: „Nici nu ne-am certat”

Anamaria Prodan, alături de Luca Reghecampf

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Apariţia lui Luca Reghecampf alături de iubita sa, Asiana Peng, a spulberat zvonurile conform cărora cei doi s-ar fi despărţit. Mariana Pfeiffer a postat pe reţelele de socializare două fotografii în care a apare alături de soţul său, dar şi de fiul Luca şi iubita acestuia, Asiana Peng. Prietenii Marianei Pfeiffer de pe reţelele de socializare au reacţionat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie neaşteptată cu iubita

V-aţi împăcat? Ce frumos!„, cu referire la faptul că în spaţiul public s-a vorbit despre o despărţire între Luca Reghecampf şi Asiana Peng. Răspuns a venit imediat, din partea Marianei Pfeiffer. „Nici nu ne-am certat„, a spus fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Mariana Pfeiffer (@mariana.pfeiffer)

El e bărbatul care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf lângă femeia pe care a iubit-o timp de 13 ani

Laurențiu Reghecampf a divorțat de Mariana Pfeiffer pentru a se căsători cu Anamaria Prodan. Antrenorul va divorța și de Anamaria Prodan. Coincidența face ca Laurențiu Reghecampf să fi fost căsătorit cu Anamaria Prodan tot 13 ani.

Dacă Anamaria Prodan își caută fericirea, Mariana Pfeiffer a găsit-o de ani de zile. Are o căsnicie perfectă cu soțul său, Mathyas. Acesta se înțelege de minune și cu Luca Regghecampf, fiul Marianei Pfeiffer cu Laurențiu Reghecampf. De altfel, fosta soție a lui Reghecampf a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de actualul său soț și de Luca.

Reclamă

Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste la prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva„, a spus Mariana Pfeiffer, acum câțiva ani, pentru click.ro.

Anamaria Prodan a primit o lovitură dură de la Mariana Pfeiffer în chiar plin scandal de divorț. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a contrat-o pe cea care trece prin clipe dificile în acest moment. Antrenorul Universității Craiova a depus actele pentru a-și încheia căsnicia. El ar aștepta un copil cu Corina Bilcon.

 

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan tocmai a avut o apariție publică în care a negat că i-ar fi stricat mariajul Marianei Pfeiffer. „El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește„, a transmis agentul de jucători, cu lacrimi în ochi.

Declarația este contrazisă de cea care a fost 13 ani alături de Reghe. Tot atât pare a rezista și mariajul dintre antrenor și Anamaria Prodan.

Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă„, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și