Închide meniul
Foto

„Va fi decăzut din drepturile părinteşti!” Anamaria Prodan, lovitura decisivă pentru Laurenţiu Reghecampf. Cum se va împărţi averea după divorţ

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 12:44

„Va fi decăzut din drepturile părinteşti!” Anamaria Prodan, lovitura decisivă pentru Laurenţiu Reghecampf. Cum se va împărţi averea după divorţ

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf se revoltă

Colaj Instagram

Anamaria Prodan joacă tare în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Nici nu se gândeşte să renunţe la ceva şi îl face praf pe bărbatul alături de care a stat aproximativ 15 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, lovitura decisivă pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu a fost la prima înfăţişare la tribunal, dar spune că are probe clare prin care vrea să-l decadă pe antrenor din drepturile părinteşti. Spune că va avea custodie exclusivă pentru micuţul Bebeto. ”Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf și cât de necinstit a fost în relația pe care a avut-o cu mine. Mă delimitez total de comportamentul lui. Chiar amintesc că, pe când noi ne pregăteam de nunta de cristal, el coresponda cu acea domnișoară și îi făcea promisiuni că va pune punct relației pe care o aveam. Că avea relație paralelă, că era necinstit în căsnicie, că își mințea amanta că nu mai are nicio relație cu mine”, explică Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.  şi continuă seria acuzaţiilor.

”Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor”, a precizat vedeta.

Antrenorul vrea custodie comună

”Eu am cerut să fie custodie comună. Dacă nu se va putea acest lucru, eu o să fie de acord să fie și la Anamaria, nu am nicio problemă. Bebe face deja 14 ani, e deja mare. Dacă ea vrea custodie exclusivă, vom vedea ce se va întâmpla. Până atunci, nu cred eu că Anamaria este în măsură să spună ce hotărâre va lua curtea judecătorească. Nu cred că voi depinde de acordul ei să îmi văd copilul, va veni copilul singur să se vadă cu tatăl lui. Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform sursei citate.

În schimb, vedeta vrea ca şi partajul să fie făcut în cel mai scurt timp. ”Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, spune agentul, dar antrenorul nu este de aceeaşi părere.

Reclamă

”Divorțul este divorț, partajul este partaj și va fi făcut după. Discuțiile astea sunt duse în altă sferă și nu își au rostul. Dacă o mamă poate să vorbească asemenea lucruri… Dar eu, unul, nu aș putea să îl oblig pe vreunul dintre copiii mei să nu își vadă mama. Mi se pare de bun simț, iar când ai asemenea răutate și ai asemenea gânduri, mie mi se pare că nu te numești părinte. Pentru mine Bebe va avea libertatea totală, să stea cu cine vrea, să vorbească cu cine vrea, iar aici mă refer și la relația dintre mine și mama lui. Nu am cum eu să impun copilului așa ceva, iar nici Anamariei nu o să îi impun ceva, mai ales asemenea bazaconii”, a încheiat antrenorul, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și