Închide meniul
Foto

Va împlini 73 de ani, dar imaginile ei șochează pe toată lumea. „În continuare cred că ai 25 de ani!”. Vedeta arată uluitor

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 17:28

Reclamă

Vedeta are peste 700.000 de urmăritori pe contul său de Instagram și reușește să facă senzație. Își ascunde vârsta și este mereu lăudată că arată ca o adolescentă. Așa s-a întâmplat și după ce s-a pozat în echipamentul olimpic al Statelor Unite. Vera Wang are 72 de ani, dar arată ca o adolescentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang arată incredibil la aproape 73 de ani

În continuare cred că ai 25 de ani!„, a ținut să îi transmită un fan. „Arăți grozav„, a fost un alt comentariu. „E greu de crezut că are 72 de ani, arată grozav„, a reacționat o urmăritoare a artistei. Vera i-a mulțumit imediat.

Vera Wang a revenit în centrul atenției în acest an, când a semnat o colaborare cu patinatorul american Nathan Chen. Tânărul de 22 de ani a apelat la ajutorul ei pentru a o ajuta cu echipamentul pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. A acceptat și se poate mândri cu asta.

Nathan a câștigat, joi, medalia de aur după ce a stabilit un nou record mondial în programul scurt de patinaj artistic. A adunat 113.97 puncte! A făcut senzație și în programul liber și a primit 218.63 puncte.

Patinajul, marea pasiune a vedetei Vera Wang

Vera Wang, care a ajuns să câștige o avere, și-a descoperit cea mai mare pasiune în timp ce se afla pe un lac înghețat din Central Park. Purta patinele primite, de Crăciun, de la tatăl ei. Avea opt ani și și-a stabilit imediat un obiectiv uriaș, acela de a participa la Jocurile Olimpice. A fost la un pas de a-și îndeplini visul în 1968, când a participat la Campionatele de patinaj artistic din SUA.

Reclamă
Reclamă 4

Vera a ratat in extremis calificarea și a spus, mereu, că a suferit cea mai mare deziluzie a vieții ei. „Aveam inima sfâșiată. Eram complet pierdută, dezamăgită. Trebuia să-mi găsesc o altă ocupație de care să mă îndrăgostesc și aceasta s-a dovedit a fi moda.

În 1990, Wang a început să îmbrace celebri patinatori care au participat la Jocurile Olimpice. Printre aceștia, Nancy Kerringam, Michelle Kwan și Evan Lysacek. După o pauză de trei decenii, a acceptat provocarea de a se ocupa de echipamentul lui Nathan Chen.

I-am spus: ‘O să ajungi măcar să porți ceea ce facem pentru tine? Este mult mai restrictiv decât un echipament Nike. El s-a amuzat și mi-a zis: ‘Da, o să fie bine‘”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru sports.yahoo.com.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și