Închide meniul
Foto

„Vai, te pup, sunt Anamaria!” Dialog incredibil între soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi femeia cu care bărbatul a înşelat-o. Cum s-a răzbunat vedeta: „Mi-a dispărut un castron”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 17:44

„Vai, te pup, sunt Anamaria!” Dialog incredibil între soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi femeia cu care bărbatul a înşelat-o. Cum s-a răzbunat vedeta: „Mi-a dispărut un castron”

Laurenţiu Reghecampf, acuzaţii dure la adresa Anamariei Prodan

Instagram

Presupusele amante ale lui Laurenţiu Reghecampf au zguduit din temelii unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Iar zvonurile cu privire la un eventual divorţ au fost din ce mai dese în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi Anamaria Prodan nu ar fi la primul divorţ. Cei doi au mai fost căsătorit. Despre Reghecampf s-a spus că a divorţat de prima soţie chiar din cauza Anamariei Prodan. De altfel, chiar vedeta a lăsat să se înţeleagă că a contirbuit la divorţul soţului său de Mariana Pfeiffer, prima sa soţie.

În trecut, Mariana Pfeiffer a dezvăluit cum a ajuns să vorbească chiar cu Anamaria Prodan la telefonul fostului său soţ.

Prima dată când eu am vorbit cu Ana am sunat pe telefonul lui şi a răspuns ea. Mi-a spus: Vai, te pup, sunt Anamaria. Mă simţeam şocată! Ce puteam să fac când am fost pusă în faţa faptului împlinit. Ce m-a deranjat este că după aceea Laurenţiu tot venea acasă să mănânce, să se schimbe.

Mi-a disparut şi un castron. L-am sunat pe Laurenţiu şi mi-a spus că el a luat castronul şi că a mâncat şi Ana şi că i s-a părut foarte bună ciorba mea. Am vrut să vorbesc cu Anamaria şi în discuţia pe care am avut-o cu Anamaria, ea mi-a spus că Laurenţiu nu este fericit cu mine”, a dezvăluit Mariana, în trecut, citată de cancan.ro.

Reclamă

Mariana Pfeiffer a continuat relaţia cu Reghecmapf şi după ce acesta s-a căsătărit cu Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer a mai spus că a avut o relaţie cu fostul său soţ şi după ce acesta s-a căsătorit cu Anamaria Prodan, în 2008, la Las Vegas.

Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…) După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, spunea Mariana Pfeiffer într-un interviu acum câţiva ani, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și