Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a dezvăluit marele secret al lui Cristi Borcea: „Nu e zi în care să nu facă asta”

Publicat: 18 aprilie 2023, 9:17

Reclamă
Valentina Pelinel a dezvăluit marele secret al lui Cristi Borcea: „Nu e zi în care să nu facă asta”

Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel a dezvăluit marele secret al lui Cristi Borcea. Vedeta a făcut dezvăluiri fără precedent despre soţul său. Soţia omul de afaceri spune că acesta este un om cu o inimă mare şi că ajută mulţi oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a dezvăluit latura sensibilă a lui Cristi Borcea. Aceasta spune că fostul acţionar de la Dinamo este un om extrem de sensibil şi că nu ezită niciodată să ajute oameni.

Valentina Pelinel a dezvăluit marele secret al lui Cristi Borcea

„Soțul meu este un om cu suflet de aur. Îl respect pentru ceea ce este și pentru ceea ce a realizat și apreciez că nu a uitat de unde a plecat. A pornit de jos și nu uită să ajute nicio clipă. Nu cred că e zi de la Dumnezeu în care soțul meu să nu ajute pe cineva cu ceva. E un om foarte bun! E soțul meu, tatăl copiilor mei, jumătatea mea„, a spus Valentina Pelinel pentru ciao.ro, care a dezvăluit şi cum îşi împart atribuţiile de părinţi.

Cristi are încredere în felul meu de a crește copiii și intervine doar atunci când este nevoie. El e mai sensibil la fete și nu le poate refuza de cele mai multe ori, iar eu sunt sensibilă la băiat așa că încercăm să echilibrăm balanța și să nu îi răsfățăm prea mult„, a mai spus Pelinel.

Cristi Borcea a dezvăluit ce nu au putut să îi facă fostele soţii, dar nici Valentina Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce nu au putut să îi facă fostele soţii, dar nici Valentina Pelinel. Cristi Borcea a făcut dezvăluri în exclusivitate pentru Antena Sport despre soţiile sale. Fostul acţionar de la Dinamo a spus care este lucrul pe care niciuna dintre soţii nu a putut să i-l impună.

Reclamă

Cristi Borcea a fost întrebat dacă vreuna dintre fostele soţii au reuşit să îi impună să iasă din fotbal. Omul de afaceri a spus că nici Mihaela Borcea, nici Alina Vidican şi nici actuala soţie, Valentina Pelinel, nu au cum să îi impună aşa ceva.

Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soţia mea aşa ceva. Fotbalul e viaţa mea, a fosz înaintea soţiilor, familiilor, copiilor. Dinamo a fost înaintea tuturor„, a spus Cristi Borcea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo. Fostul şef din Ştefan cel Mare a declarat că echipa sa de suflet va redeveni o forţă în Liga 1, atunci când va avea un stadion modern. De asemenea, Borcea a mai transmis un mesaj clar şi despre derby-ul pe care „câinii” îl vor avea cu CSA Steaua, în Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru asta am ajuns şi la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor…tot Dinamo.

Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal. (N.r. despre posibilitatea ca fiul să investească la Dinamo) Nu îl voi lăsa. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine…’ nu am ce să-i spun atunci.

(N.r. Trei echipe poartă numele de Dinamo) Primul lucru care trebuie făcut…să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo.

(N.r. Derby-ul cu CSA Steaua s-a mutat pe 18 aprilie) Ce derby? Dinamo este în Liga a 2-a, dar CSA Steaua este un avort spontan care nu îşi are locul acolo!”, a declarat Cristi Borcea, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și