Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel a încercat să îi dea lovitura decisivă, Mihaela Borcea nu a cedat. Ce se întâmplă chiar acum sub ochii lui Cristi Borcea

Reclamă

Publicat: 22 aprilie 2022, 10:36 / Actualizat: 22 aprilie 2022, 13:46

Valentina Pelinel a încercat să îi dea lovitura decisivă, Mihaela Borcea nu a cedat. Ce se întâmplă chiar acum sub ochii lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea se ocupă în continuare de afacerile familiei

Colaj Instagram

Valentina Pelinel ar fi încercat, la începutul anului, să se ocupe exclusiv de afacerile soţului său şi să scape de orice implicare a Mihaelei Borcea, prima soţie a milionarului, în afacerile familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numai că Mihaela borcea continuă să administreze câteva din afacerile fostului său soţ. Astfel, Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina şi prima soţie a omului de afaceri lucrează împreună.

Cel mai elocvent exemplu este hotelul de pe litoral, acolo unde atât Valentina Pelinel, cât şi Mihaela Borcea sunt implicate. Cele două se ocupă pentru ca totul să fie la cele mai înalte standarde pe 1 mai, atunci când se va deschide sezonul estival.

„Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc ce joacă, mărim și terasa care este superbă și are vedere la mare”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru click.ro, care a mai spus că vor veni şi copiii lui Cristi Borcea din SUA.

,Acolo o să fim și noi, cu copiii noștrii, în marea parte a verii. Ne plac vacanțele în România, stăm foarte mult timp în țară pentru că aici putem sta cu toți copiii. Vor veni și frații din America și ne adunăm toți aici, și la noi acasă și la hotel.

Reclamă

După care o să ne rezervăm și noi, eu și Cristi, pentru noi doi, un concediu. Trebuie să mai avem timp și pentru noi doi. Trebuie să ne facem!”, a mai spus Valentina Pelinel.

În tot acest timp, Mihaela Borcea postează pe reţelele de socializare imagini de la hotelui din Olimp.

Mihaela Borcea, lovitură decisivă pentru Valentina Pelinel. Nu a cedat în faţa actualei soţii a lui Cristi Borcea. Anunţul uriaş făcut

Mihaela Borcea a câştigat războiul cu Valentina Pelinel, în contextul în care s-a vehiculat că actuala soţie a lui Cristi Borcea ar fi vrut să administreze doar ea afacerile familiei. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Valentina Pelinel ar fi urmat să se ocupe singură de hotelul din Olimp.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimele postări ale Mihaelei Borcea spun însă cu totul altceva. O fire extrem de aşezată şi cerebrală, Mihaela Borcea continuă să se ocupe de hotelul din Olimp. Mai mult, fosta soţie a lui Cristi Borcea este cea care pare să se implice extrem de mult în problemele administrative.

Mihaela Borcea vrea să pregătească încă de pe acum sesonul estival şi a dat anunţ de angajare la hotelul pe care îl administrează pe reţelele de socializare. În 2020, Mihaela și Valentina au fost împreună la hotelul de la malul mării și s-au ocupat de pregătirea sezonului estival.

Borcea nu și-a dorit să pună, pe numele soțiilor, niciuna dintre afacerile lui. A avut o explicație surprinzătoare.

Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții. Copiii au pe numele lor ceea ce trebuie, ele sunt condamnate să se poarte bine cu mine și cu copiii. Să își vadă de copiii și să fie pozitive. Eu le dau oxigenul, poți să trăiești fără oxigen, nu?

Mama este singura femeie în care am încredere totală. Mihaela a avut casa care este a copiilor, Alina are o vilă care este pe numele copiilor. Caroline are casă. Ceilalți copii au case, au cele mai bune condiții, au bone. Femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după spun că li se cuvine„, a declarat, în trecut, Cristi Borcea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și