Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!

Publicat: 8 decembrie 2023, 17:00

Reclamă
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!

Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel a fost emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea își sărbătorește ziua de naștere și a avut parte de o surpriză de la cei trei copii ai ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotomodel își sărbătorește ziua de naștere în familie. La miezul nopții a postat o fotografie specială, prin care a marcat momentul special (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Ziua mea de naștere. Binecuvântată și recunoscătoare, mă simt iubită„, au fost cuvintele folosite în descrierea postării la care a primit zeci de comentarii de felicitare.

Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani

Valentina a postat, pe Insta Story, un clip în care le arată fanilor ei ce cadouri a primit de la cei mici. Copiii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo au surprins-o cu felicitări făcute chiar de ei.

Milan și gemenele Indira și Rania s-au pregătit special pentru ziua de naștere a mamei lor. „Mami, te iubim!„, a fost mesajul comun al micuților.

Reclamă

Valentina Pelinel nu a arătat și cadoul pe care l-a primit de la milionarul Cristi Borcea. Totuși, cu o zi în urmă aceștia s-au afișat la un târg de Crăciun. Pelinel a și dezvăluit cum își va petrece Sărbătorile.

De Crăciun o să fim la munte cu copiii și de Revelion o să ieșim în oraș cu prietenii. Vom rămâne în București”, a spus soția lui Cristi Borcea pentru cancan.ro.

Ce face de cinci ori pe săptămână Valentina Pelinel

S-au aflat care sunt plăcerile nevinovate ale soţiei lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel nu s-a ferit şi a venit cu dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei. Fostul model a anunţat că trage tare pentru a se menţine în formă, la 42 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Pelinel a precizat că este „pofticioasă” atunci când vine vorba de mâncare, dar că nu face excese. Compensează în sala de sport, acolo unde merge de cinci ori pe săptămână. Soţia lui „Leonidas”, care este de o frumuseţe ieşită din comun, anunţă că are 64 de kilograme şi că este ajutată de un antrenor personal.

Cea mai mare grijă o am când deja am pus un kilogram-două, dar recunosc că sunt și pofticioasă, îmi place să mănânc! Sunt perioade și perioade. Uneori când mă comport ca la carte, uneori când mai scap, așa, dar e uman și e normal, că de asta facem mișcare. Sunt atentă la mâncare dar nu întotdeauna. Îmi fac și poftele dar încerc să mențin un echilibru.

Fac sport 5 zile pe săptămână, câte o oră pe zi, cu pauză în weekend. Mi-am dat seama că la vârsta mea nu se poate fără sport, nu te simți bine, tine de sănătate. Nu aș putea să trăiesc fără sport„, a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Şi copiii Valentinei Pelinel şi ai lui Cristi Borcea sunt pasionaţi de sport.

Copiii fac sport de mici, după ce i-am născut i-am dus destul de devreme la înot și înoată și astăzi. Milan face și baschet și karate, cu doamna profesoară, și fotbal. Eu îi ajut și îi las să încerce ce le place. Și fetițele merg la înot de două ori pe săptămână„, a precizat Pelinel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și