Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel este în al nouălea cer. „Copleşită de emoţii”. Ce l-a anunţat pe Cristi Borcea

Publicat: 13 septembrie 2021, 20:07

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel a postat o imagine în care apare alături de cel cu care s-a căsătorit în 2018. A fost momentul făcută în momentul în care şi-au unit unit destinele. Cu exact trei ani în urmă, fostul model i-a spus „da” omului de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel, mesaj emoţionant după trei ani de căsătorie cu Cristi Borcea

Cu 3 ani în urmă, în această zi, ne uneam destinele. Copleşită de emoţii: Milan cu zambetul său, Indira şi Rania cuminţi în burtică şi noi doi. Recunoscatoare pentru aceşti 3 ani minunaţi„, a reacţionat Valentina Pelinel pe reţelele sociale.

Reclamă

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Cristi Borcea ar fi avut o relaţie cu Valentina Pelinel încă din perioada în care aceasta era căsătorită cu Cristi Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu” a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Reclamă

Valentina Pelinel nu exclude ideea de a mai avea un copil cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu exclude posibilitatea de a mai face încă un copil cu Cristi Borcea. Totuşi, vedeta a ţinut să precizeze că nu există un plan stabilit.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a spus Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Reclamă

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria , cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Reclamă