Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel este în al nouălea cer. „Copleşită de emoţii”. Ce l-a anunţat pe Cristi Borcea

Reclamă

Publicat: 13 septembrie 2021, 20:07

Valentina Pelinel este în al nouălea cer. „Copleşită de emoţii”. Ce l-a anunţat pe Cristi Borcea

Cristi Borcea este milionarul român care are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel a postat o imagine în care apare alături de cel cu care s-a căsătorit în 2018. A fost momentul făcută în momentul în care şi-au unit unit destinele. Cu exact trei ani în urmă, fostul model i-a spus „da” omului de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel, mesaj emoţionant după trei ani de căsătorie cu Cristi Borcea

Cu 3 ani în urmă, în această zi, ne uneam destinele. Copleşită de emoţii: Milan cu zambetul său, Indira şi Rania cuminţi în burtică şi noi doi. Recunoscatoare pentru aceşti 3 ani minunaţi„, a reacţionat Valentina Pelinel pe reţelele sociale.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Cristi Borcea ar fi avut o relaţie cu Valentina Pelinel încă din perioada în care aceasta era căsătorită cu Cristi Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu” a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Reclamă

Valentina Pelinel nu exclude ideea de a mai avea un copil cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu exclude posibilitatea de a mai face încă un copil cu Cristi Borcea. Totuşi, vedeta a ţinut să precizeze că nu există un plan stabilit.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie„, a spus Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria , cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Recomandări
  • Valentina Pelinel este de trei ani soţia lui Cristi Borcea
  • Ce mesaj emoţionant a postat fostul fotomodel

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și