Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, relaţie de 5 ani de zile cu un bărbat de 70 de ani: „Mi-a adus protecţie!” Cine a fost primul iubit al soţiei lui Cristi Borcea

Reclamă

Publicat: 13 decembrie 2022, 9:36

Valentina Pelinel, relaţie de 5 ani de zile cu un bărbat de 70 de ani: „Mi-a adus protecţie!” Cine a fost primul iubit al soţiei lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel, relaţie de 5 ani de zile cu un bărbat de 70 de ani. Soţia lui Cristi Borcea a vorbit despre primul său iubit. Acesta avea 70 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a avut o relaţie cu Victor Hugo, un magnat din lumea modei. Totul s-a petrecut înainte ca Valentina Pelinel să se căsătorească pentru prima dată, cu Cristian Boureanu. Ulterior, Pelinel a divorţat şi s-a căsătorit cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, relaţie de 5 ani de zile cu un bărbat de 70 de ani

„Cinci ani am avut acelaşi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecţie şi i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă şi să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuieşte la New York şi colaborează cu mari nume ale modei”, spunea Valentina Pelinel, conform click.ro.

Valentina Pelinel i-a îndeplinit marea dorinţă lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit că i-a îndeplinit marea dorinţă lui Cristi Borcea. Vedeta în vârstă de 41 de ani a recunoscut că, după ce a avut primul copil cu fostul patron al lui Dinamo, acesta a anunţat-o că îşi doreşte o fetiţă care să îi semene ei. Visul i-a fost împlinit.

Borcea avea şase copii din alte relaţii. “Vreau o Valentina mică“, i-a spus omul de afaceri fostului fotomodel. Cea de-a treia soţie a milionarului român a reuşit să îl facă fericit.

Reclamă

Pelinel nu regretă că şi-a încheiat rapid cariera. Defila pe cele mai importante podiumuri de modă înainte până să rămână însărcinată cu primul ei copil.

Cred că toate se fac la timpul lor, trebuie să știi să te retragi în glorie. Simți când familia trebuie să ocupe primul loc în viața ta. După, le îmbini frumos, afaceri, copii și toate cele. Dar nu poate să fie cariera pe primul loc întotdeauna, atunci sacrifici viața de familie. Trebuie să existe un echilibru, ca în toate, de fapt. Iar acum ce să mă împlinească mai mult? Ce prezentare, ce poze, ce ședință foto, ce reclame? Să îmi văd copiii fericiți, asta contează. Sunt niște schimbări după ce ești mamă.

Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite. După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: „Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!”.

Reclamă 4 / 0/3

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: „Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!”. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: „Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!”. Sunt total diferite, chiar și la caracter, la tot. Rania e cea care își alege hainele și accesoriile, Indira e liniștită, nu face alegeri de acest gen“, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Recomandări
  • Valentina Pelinel, relaţie de 5 ani de zile cu un bărbat de 70 de ani
  • Soţia lui Cristi Borcea a vorbit despre primul său iubit. Acesta avea 70 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și