Închide meniul
Foto

Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă, reacție pe care o va regreta. Ce răspuns a dat când a fost întrebată ce ar schimba în viața ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2021, 22:19

Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă, reacție pe care o va regreta. Ce răspuns a dat când a fost întrebată ce ar schimba în viața ei

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf și-au făcut publice nemulțumirile

Facebook

Sânziana are doi copii cu cel care a îmbrăcat tricoul celor de la Victoria Brănești, Mioveni și Concordia Chiajna. Au fost mai multe momente în care s-a certat în public cu Zuluf, nemulțumirile lor stârnind zâmbete în showbiz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană, reacție amuzantă despre nunta cu Nicolae Zuluf

Fostul fotomodel a răspuns mai multor întrebări, una dintre acestea referindu-se la ce ar schimba în viața ei. Răspunsul ei nu are cum să fie pe placul lui Nicolae Zuluf.

Mi-aș face mai repede o familie și copii. Nu aș mai așteptă atât. Le sfătuiesc pe fetele mele să se mărite atunci când sunt pe „val”, în cel mai înalt punct al carierei, atunci să facă alegerea cea mai bună, pentru că apoi, când înaintezi în vârstă și nu mai ești top, alegi din ce rămâne cum s-ar spune„, a declarat Sânziana Buruiană pentru spectacola.ro.

Vedeta s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf în 2015, când avea 30 de ani. A spus „da” după doi ani de relație, într-un moment în care era însărcinată cu primul copil.

Ce i-a reproșat Nicolae Zuluf, în public, Sânzianei Buruiană

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Acesta nu s-a ferit niciodată, să anunţe public, ce motive de supărare are în timpul căsniciei.

Reclamă

Ea (n.r. Sânziana Buruiană) nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată„, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede.

El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și