Închide meniul
Foto

Vedeta care a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă a rupt tăcerea. „Când eram însărcinată, nu mi-a oferit niciun ajutor”. Mesaj emoţionant transmis soţiei bărbatului

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 15:47

Vedeta care a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă a rupt tăcerea. „Când eram însărcinată, nu mi-a oferit niciun ajutor”. Mesaj emoţionant transmis soţiei bărbatului

Dezvăluiri incredibile făcute de Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

  • Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă
  • Fosta balerină, dezvăluiri în premieră

Vica anunţă că a trecut prin clipe teribile când era însărcinată şi că a avut probleme financiare uriaşe. Fostul selecţioner al României s-a înfuriat şi nu şi-a dorit să o ajute. Mai mult, Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN, dar a fost convins în cele din urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, dezvăluiri despre cei 16 ani în care a fost amanta lui Victor Piţurcă

Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor„, a reacţionat Vica Blochina, potrivit viva.ro.

Vedeta a anunţat că are mustrări de conştiinţă şi că îşi va învăţa copilul să nu îi urmeze exemplul. Aceasta îşi doreşte să îi ceară iertare soţiei lui Piţurcă.

Reclamă

Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum„, a precizat Vica Blochina.

Victor Piţurcă avea 39 de ani în momentul în care a văzut-o prima dată pe Vica Blochina, cea care avea 20 de ani. A remarcat-o în timpul unui spectacol de balet şi a urmat o lungă relaţie. Vica a tot aştepta ca antrenorul să divorţeze, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Reclamă

În 2007, Vica a primit o locuinţă de la cel care i-a fost amant. Este vorba de un apartament de trei camere, în centrul Bucureştiului, cu o suprafaţă de 125 mp. Acesta e evaluat la 350.000 de euro, dar Blochina este ameninţată cu evacuarea. A fost dată în judecată de asociaţia de proprietari din cauza datoriilor pe care le are la întreţinere.

Citește și:

Soţia lui Victor Piţurcă, apariţie rară alături de fostul selecţioner

Soţia lui Victor Piţurcă, Maria, a avut o apariţie rară. Doamna Piţurcă a apărut alături de soţul său şi de Cristian Ich, nora sa.

Dacă pe Victor Piţurcă îl ştie toată lumea, soţia fostului selecţioner este a fost extrem de discretă în privinţa apariţiilor sale publice. Chiar şi aşa, Maria Piţurcă a surprins pe toată lumea când a apărut la ziua de naştere a Cristinei Ich. Aceasta a luat decizia şi s-a vopsit părul blond.

Reclamă 4 / 0/3

Și când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris iubita lui Alexandru Piţurcă pe Instagram, alături de poza în care apare alături de socrii săi.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:15 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Bară a ieşenilor în startul partidei! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii” îşi pot lua adio de la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 18:08 Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:40 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul Vezi toate știrile
Pe același subiect
"A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?" Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor
Fotbal intern • 10:53
„A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!”
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, "prins" cu o altă femeie!
Diverse • 13 apr., 16:55
FOTO
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, „prins” cu o altă femeie!
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost "mai mari" decât Gică Hagi şi Dobrin
Fotbal • 12 apr., 20:04
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin: „Costau 50.000.000!”
Victor Pițurcă a făcut praf vedetele din Liga 1
Liga 1 • 12 apr., 17:58
„E glumă? Rrahmani nu e mare atacant!” Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1! Pe cine a atacat fostul selecționer
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”