Închide meniul
Foto

Vedeta care a trecut printr-un adevărat calvar şi şi-a ţinut secretă, ani de zile, relaţia cu un bărbat celebru din România, anunţ trist: „Nu o să murdăresc niciodată asta!”

Publicat: 29 decembrie 2022, 17:51

Reclamă
Vedeta care a trecut printr-un adevărat calvar şi şi-a ţinut secretă, ani de zile, relaţia cu un bărbat celebru din România, anunţ trist: „Nu o să murdăresc niciodată asta!”

Raluca Macovei a avut o relaţie cu Adrian Neaga

Raluca Macovei, alături de Oana Zăvoranu

Vedeta care a trecut printr-un adevărat calvar şi şi-a ţinut secretă, ani de zile, relaţia cu un bărbat celebru din România, anunţ trist. Este vorba de Raluca Macovei, cea care a avut o relaţie ferită de ochii presei cu Adrian Neaga, fost jucător la Steaua şi în naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Macovei a anunţat că s-a despărţit de Adrian Neaga, cu care avea o relaţie din 2015. Aceştia au avut grijă, ani la rândul, să îşi ţină departe de ochii presei relaţia. Cei doi au împreună 2 copii.

Vedeta care a trecut printr-un adevărat calvar şi şi-a ţinut secretă, ani de zile, relaţia cu un bărbat celebru din România, anunţ trist

„Astăzi se încheie pentru mine mai repede un an. Un an ce a fost cu bune şi rele, dar care nu m-a schimbat ca om deloc. Spre bucuria unora ce abia aşteaptă, anunţ că de astăzi s-au incheiat 7 ani de relaţie. Dar din care sunt fericită că am rămas cu 2 îngeraşi frumoşi ! Vă doresc un an nou liniştit alături de toţi cei dragi!„, a fost mesajul făcut public de Raluca Macovei pe rețelele de socializare. Raluca Macovei a revenit şi cu o scurtă declaraţie.

Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii. Nu o să murdăresc niciodată prin nicio declarație numele și respectul unui om

care a muncit ani de zile pentru asta! Nu îmi stă în caracter, iar tot ce pot să spun este La mulți ani tuturor și un An Nou Fericit!” a spus Raluca Macovei pentru spynews.ro.

Reclamă

Calvarul prin care a trecut vedeta care a ținut din 2015 secretă relația cu un bărbat celebru din România

Raluca Macovei a trecut prin momente grele în 2017. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Raluca Macovei a vorbit, la acel moment, despre momente teribile prin care a trecut.

Doamna doctor a început să plângă, zice eşti suspectă de cancer de col… Mi s-au tăiat picioarele. M-a terminat. Am plecat fără să plătesc consultaţia. M-am aşezat în faţa clinicii şi am început să plâng (…) Am început căutările pe Internet până nu mai aveam ce citi. Deja intrasem pe forumurile din străinătate. M-am dus acasă, am început să plâng, nu am mai răspuns nimanui la telefon. Vorbeam cu mama. M-am inchis in mine şi am spus că nu pot să cred că mie mi se întâmplă asta„, a spus Raluca Macovei, la acel moment, la Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 VIDEOSporting – Portimonense 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! „Leii”, tot mai aproape de titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și