Închide meniul
Foto

Vedeta care are 72 de ani și arată ca o adolescentă nu mai are secrete. Băutura cu care se menține în formă. „E ca o relație amoroasă”

Reclamă

Publicat: 6 octombrie 2021, 17:25

Vedeta care are 72 de ani și arată ca o adolescentă nu mai are secrete. Băutura cu care se menține în formă. „E ca o relație amoroasă”

Vera Wang a dezvăluit cum se menţine în formă, la 73 de ani

Instagram Vera Wang

Vera este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă. În acest an și-a extins afacerile și într-o altă zonă care este pe placul ei, cea a băuturilor. Și-a asociat imaginea cu un brand de vodka din Polonia și a lansat o ediție limitată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang și-a dezvăluit cel mai ascuns secret

Sunt atât de recunoscătoare pentru oportunitatea de a co-crea un spirit pe care îl ador atât de mult, alături de un distilator cunoscut și respectat. Este punctul culminant în ceea ce aș putea spune că este ca o relație amoroasă a mea cu vodka„, a spus fosta sportivă pentru thedrinksbusiness.com.

Vera Wang are aproape 700.000 de urmăritori pe rețelele sociale și tocmai a sărbătorit, cu ei, Ziua Națională a Vodcii. „Să beți responsabil„, le-a transmis fosta patinatoare.

View this post on Instagram


A post shared by Vera Wang (@verawang)

Reclamă

Vera a și dezvăluit cum se menţine în formă. Unul dintre tabieturile la care nu renunţă este cocktail-ul de vodka.

Vodka este ceva ce beau noaptea. Este ceva foarte sexy și întunecat, precum îmbrăcămintea mea neagră„, a recunoscut Vera Wang, în vara acestui an.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 72 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 72 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere fabuloasă. Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă„, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și