Închide meniul
Foto

Vedeta care îşi înseală soţul cu un bărbat celebru din România: „Pentru mine este un șoc tot ceea ce se întâmplă!” Femeia a fost acuzată de un fost iubit de escrocherie: „Este furt și fraudă”

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2021, 16:42

Vedeta care îşi înseală soţul cu un bărbat celebru din România: „Pentru mine este un șoc tot ceea ce se întâmplă!” Femeia a fost acuzată de un fost iubit de escrocherie: „Este furt și fraudă”

Justyna Gradek

Instagram Justyna Gradek

  • Scandal monstru în showbiz
  • Femeia care îşi înşeală soţul cu un bărbat celebru din România

 

Informaţia conform căreia Justyna este căsătorită a fost dezvăluită de colegii de la Antena Stars. De altfel, soţul frumoasei şatene a oferit o primă reacţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bună seara, nu vreau să mint, este adevărat, suntem în continuare căsătoriți. Pentru mine este un șoc tot ceea ce se întâmplă, am aflat totul din media. Nu am nimic ce să mai spun, nici nu mai am ce să mai spun ceva”, a spus Karol Miskiewicz pentru XNS.

La rândul său, deşi au fost surprinşi împreună, Alex Bodi a avut o reacţie echilibrată.

Reclamă

Nu există felicitări deocamdată, gloria apare când vorbesc faptele noastre, când o să fie momentul pot confirma. Da, am fost. Nu vreau să vorbesc acum despre ea că nu e cazul, ne-am cunoscut, nu ne tatonăm, dar o să vedem ce o să decidem pe parcurs. (…) E o femeie superbă, foarte inteligentă, foarte la locul ei, știe ce vrea. E o femeie în sensul adevărat al cuvântului”, a spus Alex Bodi, în urmă cu câteva zile pentru Antena Stars.

Justyna Gradek este fosta iubită a lui Philipp Plein

Justyna Gradek este un model cunoscut în Polonia şi este fosta iubită a celebrului Philipp Plein. De altfel, cei doi s-au despărţit cu scandal, iar bărbatul a acuzat-o pe tânără de fraudă.

Reclamă

Dacă nu încetezi să vorbești aiurea, voi spune tuturor ce ai făcut! Avocații mei vor lua măsuri pentru recuperarea banilor pe care i-ai furat. Mi-ai folosit cardul de credit fără acordul meu și ai cheltuit mai mult de 30.000 de euro. Este furt și fraudă. Acesta este un fapt și am toate dovezile, în alb și negru. Contactează-ți avocatul. Vreau ca toți banii să fie înapoiați până vineri sau cazul va fi discutat de avocați”, a scris Philipp Plein pe Instagram acum trei ani, când el și Justyna erau la cuțite.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Vezi toate știrile