Închide meniul
Foto

Vedeta care şi-a căutat soţul în telefon şi a fost şocată de ceea ce a găsit. A răbufnit şi a fost la un pas de divorţ. Chiar şi Anamaria Prodan a reacţionat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2021, 17:36

Vedeta care şi-a căutat soţul în telefon şi a fost şocată de ceea ce a găsit. A răbufnit şi a fost la un pas de divorţ. Chiar şi Anamaria Prodan a reacţionat

Wanda Nara a anunţat cum a aflat că ar fi înşelată de Mauro Icardi

Profimediaimages

La o lună după ce şi-a atacat soţul pe reţele sociale, Wanda Nara (38 de ani) a recunoscut cum l-a deconspirat pe Icardi. A trăit un şoc în momentul în care a verificat telefonul internaţionalului argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wanda Nara, dezvăluiri despre scandalul cu Mauro Icardi

Eram la un teren, fetele erau la echitaţie și eu vorbeam cu o fată care ne organizează petrecerile în Paris. Ea mi-a cerut o fotografie cu copilul pentru invitațiile la petrecerea de ziua lui.

În acel moment mi-am amintit că aveam una în telefonul lui Mauro şi au început să o caut. Atunci am găsit niște capturi de ecran cu niște conversații pe care Mauro le-a avut cu o femeie celebră, pe care o cunosc și eu. Ceea ce s-a dezlănţuit este preţul pe care îl plătesc pentru că sunt prea impulsivă. M-am supărat foarte tare şi am postat imediat pe Instagram„, a declarat Wanda Nara pentru www.tuttosport.com.

Wanda Nara este chiar agentul lui Mauro Icardi. I-a cerut divorţul pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 10 milioane de urmăritori. În cele din urmă, a fost convinsă să mai dea o şansă căsniciei.

În trecut, Wanda Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus, la acea vreme, Nara.

Reclamă

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună. Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. Cu Mauro Icardi, Wanda are două fete: Francesca şi Isabella.

Citește și:

Anamaria Prodan, despre divorţul dintre Wanda Nara şi Mauro Icardi

Jurnaliştii italieni au întrebat-o chiar şi pe Anamaria Prodan ce părere are despre scandalul de divorţ dintre Wanda Nara şi Mauro Icardi. A făcut comparaţie cu ceea ce se întâmplă chiar în familia sa. Laurenţiu Reghecampf vrea să pună capăt căsniciei după ce presupusa lui amantă, Corina Caciuc, ar fi rămas însărcinată.

Uneori, bărbații care ating un anumit nivel nu mai știu cum să își sprijine familia. Ei nu înțeleg, cred că merită mai mult de la viață. Pentru a duce o viață normală alături de familie trebuie să faci uneori și sacrificii.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să muncești să îți păstrezi imaginea curată, să faci asta pentru copii. Mi-a luat mult să îl introduc pe fostul meu soț în lumea fotbalului. Nu îl cunoștea nimeni”, a spus Anamaria Prodan, când s-a referit la „trădarea” lui Icardi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și