Închide meniul
Foto

Vedeta de 51 de ani din România a divorţat anul trecut şi primeşte avansuri din partea prietenilor fiului său de 22 de ani: „E ceva firesc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 19:19

Vedeta de 51 de ani din România a divorţat anul trecut şi primeşte avansuri din partea prietenilor fiului său de 22 de ani: „E ceva firesc”

Instagram ancaturcasiu

Anca Ţurcaşiu, detalii despre cel mai greu moment al vieţii

Anca Ţurcaşiu a divorţat anul trecut, dar întoarce multe capete pe stradă. Are 51 de ani, însă arată ca o adolescentă. Celebra cântăreaţă a mărturisit că a început să primească avansuri de la tinerii care au mai puţin de jumătate din vârsta ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și Mi s-a întâmplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată„, spunea Anca Ţurcaşiu, potrivit Ciao.

Anca Ţurcaşiu a divorţat anul trecut

Anca Ţurcaşiu a divorţat de Cristian Georgescu, în 2020, după 22 de ani de căsătorie. Anunţă că a trecut peste acel moment extrem de dificil.

Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune.

În toate relaţiile pe care le-am avut am simţit nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu„, a declarat Anca Ţurcaşiu, citată de click.ro.

Reclamă

La 51 de ani, artista este într-o formă fizică de invidiat. Ţurcaşiu a dezvăluit că secretul ei este acela că, în ultimele trei decenii, nu a mai mâncat carne.

M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute„, a precizat vedeta.

Fiul Ancăi Ţurcaşiu, împătimit al sporturilor de iarnă

Radu nu i-a călcat pe urme mamei sale. Acesta cântă la pian doar pentru a-şi distra prietenii. Radu este un împătimit al sportului. Băiatul în vârstă de 22 de ani este instructor de snowboard, unul dintre cele mai spectaculoase sporturi de iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Băiatul meu e îndrăgostit și foarte fericit! Are 22 de ani, e student la Pedagogie și e și profesor de snowboard. Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta„, a spus Anca Ţurcaşiu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și