Închide meniul
Foto

Vedeta din România, care a primit un cadou de 100.000 de euro de la Ion Țiriac, şi-a făcut planul. „Îmi doresc un băiețel, să vedem dacă reuşim!”. Cu cine are gânduri de nuntă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 11:12

Vedeta din România, care a primit un cadou de 100.000 de euro de la Ion Țiriac, şi-a făcut planul. „Îmi doresc un băiețel, să vedem dacă reuşim!”. Cu cine are gânduri de nuntă

Ion Ţiriac o cunoaşte pe Laurette încă din 2016

Colaj Profimedia - Instagram

Laurette Atindehou e într-o relație cu Magaye Gueye, fost fotbalist al lui Dinamo. Cei doi sunt împreună de mai multă vreme și, deși au trecut prin diverse scandaluri, au rămas uniți și sunt pregătiți să facă marele pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou, prietena lui Ion Țiriac, vrea să se căsătorească cu Magaye Gueye

„Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună.

Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute, noi nu ne-am despărțit. Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum„, a spus Laurette, invitată în podcastul „Fără filtre” cu Alina Ionescu.

Laurette și Magaye Gueye au o relație de la distanță, ea fiind stabilită în București, iar Magaye în Paris. Fotbalistul a fost dat afară de la Dinamo după ce a fost prins dopat cu cocaină. Laurette mai are o fetiță dintr-o fostă relație.

Citește și:

Laurette, prietenă bună cu Ion Ţiriac

Ion Ţiriac îi face toate poftele vedetei Laurette Atindehou. Tânăra de 37 de ani tocmai a filmat un videoclip la piesa „Big Girl” şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român.

Reclamă

Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro.

Încă din 2016 au existat zvonuri că Laurette ar fi iubita lui Ion Ţiriac. Cei doi au fost surprinşi atunci, la Mamaia, făcând plajă împreună.

Ion Țiriac a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bogați români, conform celor de la Forbes România. Are o avere de 1,23 miliarde de euro. Pe primul loc în acest clasament se află Daniel Dines, cu o avere de 1,58 miliarde de euro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și