Închide meniul
Foto

Vedeta din România, care a trecut prin două divorțuri, a dat lovitura după ce s-a despărțit de logodnică. Cum a fost surprins pe străzile din Capitală

Reclamă

Publicat: 6 octombrie 2021, 19:56

Vedeta din România, care a trecut prin două divorțuri, a dat lovitura după ce s-a despărțit de logodnică. Cum a fost surprins pe străzile din Capitală

Cristian Boureanu, surprins alături de presupusa iubită

Colaj Facebook Cristian Boureanu / Spy News

Bărbatul celebru care va împlini 49 de ani, în luna decembrie, a fost surprins în compania unei blonde misterioase. Potrivit spynews.ro, Boureanu i-a făcut deja cunoștință cu fiica sa și au petrecut cu toții într-un restaurant de lux din Nordul Capitalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu a făcut-o uitată pe Laura Dincă

După ce au cinat împreună, Cristian Boureanu a făcut un gest surprinzător. A rămas numai cu presupusa iubită și a dat de înțeles că s-a mutat deja cu ea. Cei doi au ajuns la imobilul unde locuiește vedeta și au părut că au ceva de sărbătorit. Chiar pe stradă, Boureanu i-a înmânat blondei o sticlă mare de șampanie.

Cristian Boureanu
Cristian Boureanu, cu o sticlă de şampanie în mână

Mai mult, au și mutat câteva bagaje dintr-o mașină în alta și au pornit, la braț, spre apartament. Gestul pare cel puțin surprinzător, din moment ce Boureanu tocmai a fost surprins în timp ce a cumpărat un cadou și un buchet de trandafiri. S-a zvonit că s-a pregătit astfel pentru ziua de naștere a Laurei Dincă.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri s-a căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv incredibil. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu a trecut cu greu peste acel moment şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care urma să se și căsătorească. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Reclamă

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și că rămâne în țară”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristian Boureanu tocmai s-a despărţit de Laura Dincă
  • Cu cine a fost văzut pe străzile din Bucureşti

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și