Închide meniul
Foto

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ a făcut un anunţ şocant despre bărbatul care a atacat-o: „Să vă rugaţi pentru mine”

Publicat: 11 ianuarie 2024, 17:19 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 18:34

Reclamă
Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ a făcut un anunţ şocant despre bărbatul care a atacat-o: „Să vă rugaţi pentru mine”

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ a făcut un anunţ şocant despre bărbatul care a atacat-o

Dana Roba, alături de actualul iubit, Beni, şi de către fostul soţ, Daniel Balaciu, care a atacat-o cu ciocanul / colaj Instagram

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, Dana Roba, a făcut astăzi un nou anunţ şocant despre bărbatul care a atacat-o. Dana Roba a ajuns astăzi din nou faţă în faţă cu Daniel Balaciu, bărbatul de care încă nu e divorţată încă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana Roba e martor în procesul penal al lui Daniel Balaciu. Vedeta le-a transmis urmăritorilor de pe Instagram să se roage pentru ea. Dana Roba susţine că Daniel Balaciu e supărat că nu i-a curmat viaţa!

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ a făcut un anunţ şocant despre bărbatul care a atacat-o: „Să vă rugaţi pentru mine”

Să vă rugați pentru mine!! Astăzi la 9:30 îl voi vedea pe călăul care a a premeditat moartea mea și care este foarte supărat că eu nu am murit. Atât el, cât și fratii lui care sunt martori în procesul penal, cu violenţă în familie și tentativă de omor”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu fostul soţ, Daniel Balaciu, cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital, şi la Parchetul Timişoara.

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Reclamă

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit prima oară după incidentul şocant la Parchetul Timişoara, iar femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că a ajuns să facă așa ceva”

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

Dana Roba şi-a refăcut viaţa cu Beni, un iubit pe care l-a avut în adolescenţă. Ea aşteaptă să se pronunţe divorţul de Daniel Balaciu pentru a se căsători cu cel care i-a fost în trecut iubit. Beni a divorţat şi el de fosta lui parteneră.

Dana Roba are o relaţie de prietenie cu impresara Anamaria Prodan. După incidentul şocant cu Daniel Balaciu, Anamaria Prodan a vizitat-o pe Dana Roba la salonul unde aceasta este make-up artist.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și