Închide meniul
Foto

”Venea și arunca cu banii!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri de la întâlnirile cu Gigi Becali: ”Pe cuvântul meu de onoare!”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 22:05

”Venea și arunca cu banii!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri de la întâlnirile cu Gigi Becali: ”Pe cuvântul meu de onoare!”

Gigi Becali și VIca Blochina se cunosc din tinerețe

  • Vica Blochina, dezvăluiri despre Gigi Becali
  • Cum se comporta patronul FCSB în tinerețe

Vica Blochina spune că Gigi Becali era un tânăr cu bun simț, care întreținea atmosfera și nu ezita să arunce cu banii în stânga și în dreapta. Vica a mai spus că Gigi Becali dădea dovadă decență în relația cu dansatoarele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era la început și era foarte haios.Venea și arunca cu banii. Pe cuvântul meu de onoare! Era super caterincă! Gigi nu avea priză la fete. Nu era vreun prestigiu să ieși cu Gigi. Nici el nu încerca, el făcea doar caterincă cu fetele. El trimitea șampanie la fete, dar a fost decent”, a spus Vica Blochina la Fiță cu Adiță.

Citește și:

Vica Blochina, dezvăluiri savuroase despre Gigi Becali

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a făcut dezvăluiri uluitoare despre întâlnirile din tinerețe cu Gigi Becali. Vica Blochina a surprins pe toată lumea cu poveștile despre celebrul magnat din Pipera.

Reclamă

În tinerețe, Vica Blochina a fost dansatoare în clubul Melody, un loc vizitat frecvent de Gigi Becali, dar și de oameni politici. Vedeta a dezvăluit că patronul lui FCSB nu-și găsea niciodată un loc în față ca să-i privească dansurile îndeaproape.

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, a spus Vica Blochina pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Vica Blochina a fost balerină înainte să ajungă celebră. Ea a devenit cunoscută pentru că a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, care era însurat.  Vica l-a cunoscut pe „Piți”, într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”