Închide meniul
Foto

Vestea uriaşă primită de Alina Vidican! Doar Borcea i-a mai făcut asta. „Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Reclamă

Publicat: 25 iulie 2021, 19:51

Vestea uriaşă primită de Alina Vidican! Doar Borcea i-a mai făcut asta. „Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Vestea uriaşă primită de Alina Vidican

Instagram

Alina Vidican este răsfăţată de Claude Senhoreti înaintea căsătoriei. Omul de afaceri originar din Brazilia, care este şi pilot de curse, i-a deschis o afacere la Miami, unde cei doi locuiesc împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea uriasa primita de Alina Vidican

„Acum, în pandemie, am deschis o nouă afacere i-am dat-o Alinei să se ocupe de ea se numește Miami Exotic Auto Racing, mai ales că ea iubește mașinile și viteza.

Asta e o companie care le oferă celor care adoră mașinile puternice experiența de a conduce mașini precum Ferrari și Lamborghini, pe pistă de curse, asistați de instructori profesioniști.

Prin pandemie, toate afacerile noastre au fost afectate timp de 2 sau 3 luni, dar de la începutul anului 2021 și-a revenit, iar acum este grozav, mulțumesc lui Dumnezeu”, a declarat Claude Senhoreti pentru fanatik.ro.

Alina Vidican a renunţat la restaurantul pe care îl deţinea în Miami

Doi copii are Alina Vidican cu Cristi Borcea. Locuieşte alături de ei şi, după căsătoria cu Claude, plănuieşte să îşi cumpere o locuinţă mai spaţioasă în Miami. Alina a decis deja să renunţe la restaurantul care îi rămăsese în grijă după despărţirea de „Leonidas”. Există acum o nouă echipă de management care se ocupă de afacere.

Reclamă

Cei doi îndrăgostiţi sunt decişi să îşi unească destinele în acest an. S-au grăbit să ajungă la altar şi, din informaţiile fanatik.ro, evenimentul va avea loc în luna august.

Nunta dintre Alina vidican şi milionarul brazilian Claude va avea loc în Statele Unite. Totuşi, fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a gândit şi la rudele care nu vor putea ajunge la Miami. A decis să organizeze o petrecere şi în România, care să marcheze căsătoria.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și