Închide meniul
Foto

Vestea uriaşă primită înainte de sărbători de Călin Donca şi de soţia lui! Cei doi, dar şi copiii lor, sunt în culmea fericirii!

Publicat: 13 decembrie 2023, 11:32

Vestea uriaşă primită înainte de sărbători de Călin Donca şi de soţia lui! Cei doi, dar şi copiii lor, sunt în culmea fericirii!

Vestea uriaşă primită înainte de sărbători de Călin Donca şi de soţia lui

Călin Donca şi soţia lui, Orianda / Instagram

  • Călin Donca va fi eliberat din închisoare, potrivit unei decizii a instanţei
  • Decizia nu este încă definitivă, putând fi contestată de procurori

Călin Donca şi soţia acestuia, Orianda, au primit o veste uriaşă înainte de sărbătorile de iarnă. Milionarul are şanse foarte mari să îşi petrească sărbătorile acasă, alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magistraţii de la Tribunalul Braşov au respins cererea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventiv, aşa că milionarul Călin Donca poate fi eliberat. Totuşi, decizia instanţei nu este definitivă, ea putând fi contestată de procurori. Cel mai probabil, procurorii vor contesta decizia.

Vestea uriaşă primită înainte de sărbători de Călin Donca şi de soţia lui

Respinge propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor: Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuieşte, fără permisiunea instanţei în faţa căreia se află cauza, cu excepţia situaţiilor în care trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora”, se arată în decizia Tribunalului Braşov, potrivit portalului instanţelor.

Reclamă

Procurorii pot contesta decizia în termen de 48 de ore de la comunicarea ei şi, mai mult ca sigur, vor face acest lucru, având în vedere că au cerut expres, în instanţă, prelungirea arestului preventiv în cazul celor doi inculpaţi.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia procurorului şi părţilor, azi 12.12.2023”, se mai arată în decizia instanţei.

Reclamă

Orianda Donca a rupt tăcerea! Prin ce trece soţia milionarului arestat Călin Donca, rămasă acasă cu 5 copii

Orianda Donca a rupt tăcerea! Soţia milionarului arestat Călin Donca a transmis un mesaj în care a lămurit mai multe lucruri.

Ea a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă, confruntându-se cu o situaţie în care nu s-a mai aflat. Orianda speră ca soţul ei să se întoarcă acasă cât mai repede.

Soțul meu nu este condamnat. Este suspectat de săvârșirea unor infracțiuni economice, în prezent fiind efectuate cercetări pentru a se stabili dacă se face vinovat sau nu față de acuzațiile aduse. În ciuda tuturor acestor provocări, rămânem uniți și sperăm la un rezultat drept și echitabil în acest caz.

Reclamă 4 / 0/3

Procesul este în prezent într-o etapă nepublică. Tot ce putem spune este că atât eu, cât și Călin, avem încredere totală în justiție.

„Atât ca soţie, cât şi ca mamă trec printr-o perioadă dificilă”

În mod evident, atât ca soție, cât și ca mamă trec printr-o perioadă dificilă, trebuind să fac față unor situații și provocări cu care nu m-am mai confruntat și de care sper să nu mai am parte vreodată. Am învățat că viața ne poate aduce provocări neașteptate și că puterea de a rămâne uniți ca familie este esențială.

Instinctul de protecție față de copii înfrânge orice temere sau încercare. Cât despre copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu”, declara Orianda Donca pentru cancan.ro.

Soţia lui Călin Donca, Orianda, e pasionată de fitness şi deţine o sală de forţă

Soţia lui Călin Donca, Orianda, e pasionată de fitness şi deţine o sală de forţă. Şi Călin Donca făcea sală înainte de a fi arestat preventiv, după cum se observă în imaginile în care apare la bustul gol.

Orianda Donca îi este alături lui Călin Donca de 15 ani. Cei doi au împreună 5 copii, iar Călin Donca a dezvăluit ce pact au făcut în urmă cu 15 ani, atunci când au decis să înceapă relaţia.

Soția mea întotdeauna mi-a fost suport. Asta a fost înțelegerea noastră. Am bătut palma în momentul în care am pornit pe acest drum împreună. Noi am pornit pe acest drum în urmă cu 15 ani și eu am spus în felul următor: Eu am nevoie de un suport, eu nu am nevoie de un concurent, n-am nevoie ca ea să facă altceva.

Dacă eu sunt susținut și știu că atunci când vin acasă lucrurile sunt bune… Bine, la început ea mă susținea în business, lucra în administrație în compania noastră. Doar că ulterior, în momentul în care am început să avem copii, am avut nevoie ca atunci când vin acasă să mă încarc și să văd că mediul este așa cum trebuie, așa cum mi-l doresc. Dar da, tot ce am făcut am făcut împreună”, povestea Călin Donca într-un video postat pe reţelele de socializare.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 15:00 LIVE VIDEOSampdoria – Sudtirol, acum în AntenaPLAY! Parma – Spezia (17:15). Man şi Mihăilă continuă lupta pentru promovare! 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:30 LIVE VIDEOLeeds – Blackburn se joacă ACUM în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship. West Brom – Sunderland (17:00) 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum l-a numit acum Călin Donca pe Dorian Popa
Diverse • 31 dec., 10:05
FOTO
Războiul sfârşitului de an! Cum l-a numit acum Călin Donca pe Dorian Popa, după aceştia au fost apropiaţi
Ce a putut face milionarul Călin Donca imediat după ieşirea din închisoare
Diverse • 16 dec., 9:42
FOTO
Ce a putut face milionarul Călin Donca, imediat după ieşirea din închisoare. Momentul în care a început să plângă
Prin ce a ajuns să treacă Orianda Donca
Diverse • 4 dec., 17:36
FOTO
„Mi-au dat lacrimile!” Prin ce a ajuns să treacă Orianda Donca, după ce soțul ei milionar a primit o nouă lovitură în instanță
Orianda Donca, devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii
Diverse • 11 nov., 12:40
FOTO
Orianda Donca, devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii: „Nopţi nedormite şi cearcăne adânci”
Orianda Donca a rupt tăcerea! Prin ce trece în aceste momente soţia milionarului arestat Călin Donca
Diverse • 22 oct., 9:21
FOTO
Orianda Donca a rupt tăcerea! Prin ce trece în aceste momente soţia milionarului arestat Călin Donca, rămasă acasă cu 5 copii