Închide meniul
Foto

Viciul care a chinuit-o toată viaţa pe Anamaria Prodan: „Eram o copilă! Am gândit cu inima!”

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2023, 18:45

Reclamă
Viciul care a chinuit-o toată viaţa pe Anamaria Prodan: „Eram o copilă! Am gândit cu inima!”

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

S-a aflat care a fost viciul care a chinuit-o toată viaţa pe Anamaria Prodan. Impresara susţine că a fost extrem de pasionată de jocuri de noroc, iar din această cauza a pierdut sume importante de bani, de-a lungul vieţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi-a deschis o nouă afacere, de curând. Impresara a decis să investească într-un cazino, deschis recent într-o staţiune de la malul mării.

Viciul care a chinuit-o toată viaţa pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit că obişnuia să parieze sume importante de bani la jocurile de noroc. Aceasta susţine că deşi a reuşit să şi câştige de multe ori, a şi pierdut sume colosale.

Impresara susţine că avea astfel de obiceiuri în urmă cu ceva timp, până în momentul în care a realizat că trebuie să gândească „cu creierul”, şi nu cu inima. De atunci, Anamaria Prodan a ales să-şi investească banii în mai multe afaceri, cea mai recentă fiind chiar un cazino.

Am fost pasionată de jocuri, o viaţă întreagă. Sume pierdute foarte mari, eram o copilă. Mi se părea că dacă am câştigat de câteva ori, nu pot falimenta cazinourile din lume. Am pierdut mult, tocmai pentru asta am înţeles că toate lucrurile trebuie să aibă o măsură. De atunci am zis că trebuie să gândesc cu creierul, nu cu inima. Atunci când am gândit cu inima, am pierdut.

Reclamă

Cazinoul e o parte din viaţa mea, o parte frumoasă, din care am învăţat foarte multe lucruri. Acum sunt de cealaltă parte a baricadei, doar asist jucătorii”, a declarat Anamaria Prodan.

Bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa

S-a aflat cine este bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa. Agentul de jucători a făcut anunțul, iar surpriza este una uriașă în condițiile în care a trecut printr-o despărțire cu numai două săptămâni în urmă.

„Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit„, a spunea vedeta în vârstă de 50 de ani, în momentul în care oficializa „ruptura” de Flavius Nedelea. Milionarul român a postat un mesaj similar pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au precizat că vor rămâne prieteni și continuă să fie foarte apropiați. Impresarul a dezvăluit că îl va lua cu ea, în concediu, pe bărbatul care i-a fost iubit aproximativ o lună.

„Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb„, a declarat Anamaria Prodan, pentru ego.ro.

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri. Construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi are un hotel chiar în centrul Capitalei. În vârstă de 42 de ani, acesta ar fi „baron” de Tulcea şi este unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” Vezi toate știrile
Citește și