Închide meniul
Foto

Viitorul soţ al Alinei Vidican, apariţie de sute de mii de euro! Poliţia l-a oprit imediat şi l-a amendat: „Am antrenat câţiva ofiţeri, am ajuns să îi cunosc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2021, 18:03

Viitorul soţ al Alinei Vidican, apariţie de sute de mii de euro! Poliţia l-a oprit imediat şi l-a amendat: „Am antrenat câţiva ofiţeri, am ajuns să îi cunosc!”

Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul Claude Senhoreti

Colaj Facebook / Hepta

Claude Senhoreti, viitorul soţ al Alinei Vidican, a călcat pe bec. Acesta a depăşit viteza legală la volanul unui superb Lamborghini de sute de mii de euro. Cu puţin timp în urmă, şi Alina Vidican a fost oprită de poliţie şi amendată. Ca şi logodnicul său, femeia se grăbea să ajungă la restaurantul unde va avea loc nunta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul soţ al Alinei Vidican, amendat de poliţie

Întotdeauna conduc prea repede (râde, n. red.). Dar, cum în școala de conducere la care am antrenat câțiva ofițeri, am ajuns să îi cunosc, abia mai îmi dau câte o amendă”, a spus Claude, logodnicul Alinei Vidican, pentru Fanatik.

Alina Vidican a luat o decizie radicală. A plătit o avere pentru a scăpa de tatuajele cu Cristi Borcea

Alina Vidican se va căsători cu milionarul brazilian Claude pe 26 august. Înainte de nuntă, fosta soţie a lui Cristi Borcea a luat o decizie radicală. A scăpat de tatuajele cu chipul fostului său soţ.

Potrivit fanatik.ro, Alina Vidican a stat la plajă într-un costum de baie minuscul şi a arătat că a renunţat la tatuajele de pe spate care îl înfăţişau pe Cristi Borcea. A apelat la medici esteticieni pentru a interveni şi în alte părţi ale corpului, iar suma pe care a plătit-o e uriaşă. A achitat aproximativ 50.000 de dolari. Rezultatul intervenţiilor chirurgicale se vede în galeria foto.

Cristi Borcea a acceptat relaţia dintre Alina Vidican şi Claude

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar „să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican.

Reclamă

46 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. Alina Vidican și Claude au decis să locuiască împreună, așa că el s-a mutat la ea acasă, în apartamentul în care locuiește împreună cu copiii și, momentan, cu mama sa, Mariana.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și