Închide meniul
Foto

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei. Imaginile virale surprinse în timpul paradei din Piaţa Roşie

Publicat: 11 mai 2022, 15:53

Vladimir Putin

Vladimir Putin a purtat mai multe discuţii cu Dmitry Kovalev la parada de pe 9 mai

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei / Profimediaimages

  • Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul, anunţă Igor Sushko
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei. Asta anunţă tot mai multe voci care scot în evidenţă problemele de sănătate cu care s-ar confrunta liderul de la Kremlin. Una dintre acestea este cea a pilotului ucrainean de curse Igor Sushko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivul de 36 de ani a postat imagini din timpul paradei organizate de preşedintele Rusiei de Ziua Victoriei. Acestea s-au viralizat imediat şi au fost urmărite deja de peste 50.000 de oameni.

Vladimir Putin şi-ar fi ales succesorul la conducerea Rusiei

Tânărul cu care Putin a purtat o conversaţie lungă şi sinceră, în Piaţa Roşie, este şeful departamentului administraţiei prezidenţiale, Dmitry Kovalev. Zvonurile au început imediat să circule că acesta ar fi alesul lui Putin pentru a-i fi succesor„, a scris Igor Sushko.

Reclamă

Kovalev a stat lângă Putin şi a fost înconjurat de zeci de ofiţeri de securitate. În ultima perioadă au apărut mai multe semne de întrebare în privinţa stării de sănătate a lui Vladimir Putin. De altfel, în timpul paradei, acesta a decis să îşi acopere picioarele cu o pătură şi a stârnit rumoare la nivel mondial.

Reclamă

Liderul de la Kremlin a făcut şi un gest controversat pe 9 mai, sub privirile a mii de oameni. A depus apoi flori în memoria martirilor din Odesa, care au fost arşi de vii în cel de-al doilea Război Mondial. „Astăzi, soldaţii din Donbas împreună cu soldaţi ruşi luptă pe front (…) Mă adresez soldaţilor din Donbas: Luptaţi pentru ţara mamă (…) pentru memoria celor care au murit în al doilea Război Mondial, al martirilor din Odesa„, a declarat Putin, în faţa celor prezenţi la paradă.

Fostul mare jucător de tenis, Oleksandr Dolgopolov, a reacţionat nervos pe reţelele sociale. A postat imaginile în care Vladimir Putin depune buchetul de flori. Acestea au fost însoţite de un mesaj prin care şi-a manifestat furia.

Eşti bolnav! Bombardezi Kievul şi Odesa, după care depui flori pentru acest aceste oraşe„, a scris Dolgopolov pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Igor Surkis crede că Vladimir Putin suferă de schizofrenie

Igor Surkis, unul dintre cei mai bogați ucraineni, crede că președintele Rusiei suferă de schizofrenie, ceea ce îl face să le ordoneze soldaților săi să ucidă civili nevinovați.

„Nu știu de ce face Vladimir Putin asta. Conducerea Ucrainei încearcă să negocieze, iar ei ucid oameni nevinovați. Schizofrenie, nu am altă explicație. Luptăm pentru libertatea noastră, avem un președinte curajos și sunt sigur că vom câștiga.

Războiul e prezentat destul de realist în presa europeană. Dar aș spune că realitatea este chiar și mai rea și mai grea. Casa mea este la zece kilometri de Bucha, acolo s-au întâmplat lucruri groaznice. Au venit și au ucis civili, mi-au atacat patria. Anterior, nu aveam suficientă artilerie pentru a ne putea apăra și contracara eficient. Au vrut să ia doar Donbas-ul, acum vor toată Ucraina”, a spus Igor Surkis într-un interviu în presa din Croația, conform sport.ua.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele