Închide meniul
Foto

Walter Zenga a rupt tăcerea despre relaţia cu Raluca. Surpriză uriaşă la 2 ani după ce a anunţat divorţul

Reclamă

Publicat: 3 noiembrie 2022, 17:53

Walter Zenga a rupt tăcerea despre relaţia cu Raluca. Surpriză uriaşă la 2 ani după ce a anunţat divorţul

Walter Zenga a rupt tăcerea despre relaţia cu Raluca Zenga

Walter Zenga şi Raluca Zenga / Colaj Instagram

Walter Zenga a rupt tăcerea despre relaţia cu soţia sa, la 2 ani distanţă după ce tot el a anunţat divorţul de Raluca Zenga. Acesta a spus că lucrurile s-au remediat şi că formează din nou o familie alături de frumoasa Raluca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga şi Raluca s-au împăcat, la 2 ani distanţă după ce anunţat divorţul. Zenga şi-a sărbătorit soţia la Dubai. Raluca a împlinit 42 de ani pe 1 noiembrie. La petrecere a participat şi Adrian Petrescu, soţia lui Dan Petrescu.

Walter Zenga a rupt tăcerea despre relaţia cu Raluca

Am o familie frumoasă la Dubai, stau bine. Acum eu stau o lună în Italia, o lună în Dubai. Eu sunt la Dubai cu familia, cu soţia, cu copiii. Ieri am sărbătorit ziua de naştere a soţiei„, a spus Walter Zenga la digisport.ro.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official)

Mesajul transmis de Walter Zenga în momentul în care a anunţat divorţul

Walter Zenga a anunţat, în 2020, că va divorţa de Raluca. Ulterior, cei 2 s-au împăcat.

Reclamă

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostră… 

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!„, a postat Walter Zenga pe contul său de Instagram, în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

În octombrie 2021, jurnaliștii italieni au scris că bărbatul de 61 de ani are o nouă iubită. Culmea, aceasta este tot româncă. Acesta a fost surprins pe străzile din Milano alături de o româncă de 31 de ani.

Conform jurnaliștilor de la revista italiană Chi, Walter Zenga ar fi avut o relație cu Michela Motoc, o tânără care s-a născut în România, dar a crescut în Italia. Aceasta este fotomodel, iar în 2016 a ieșit pe locul 3  a ieşit pe locul 3 la concursul de frumuseţe Miss Europa Continental.

Recomandări
  • Walter Zenga a rupt tăcerea despre relaţia cu soţia sa
  • Anunţul făcut de Zenga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și