Închide meniul
Foto

A fost spectacol și în tribune la Super Bowl! Cum arată cele mai frumoase iubite și soții ale starurilor din NFL. Imagini de colecție

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 11:56

A fost spectacol și în tribune la Super Bowl! Cum arată cele mai frumoase iubite și soții ale starurilor din NFL. Imagini de colecție

Cele mai frumoase iubite și soții ale starurilor din NFL

Colaj Instagram

Olivia Holzmacher, iubita lui Joe Burrow, a fost una dintre cele care au atras toate privirile. Nu s-a putut bucura la final, dar și-a încântat fanii cu imaginile făcute pe stadion, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase iubite și soții ale starurilor din NFL

În schimb, Kelly Stafford trăiește momente magice. Soțul ei, Matthew Stafford, a câștigat Super Bowl. Fundașul celor de la Los Angeles Rams s-a căsătorit cu fosta majoretă în 2015 și au patru fete.

Și starul Odell Beckham Jr are o iubită care arată uluitor. Lauren Wood este fost model și are nu mai puțin de 1.7 milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Tânăra face senzație de fiecare dată și urmează să-i dăruiască un copil celui care a avut o apariție extravagantă la Super Bowl. A purtat cele mai scumpe ghete din istorie. Odell Beckham Jr, cunoscut și pentru cele 86de tatuaje pe care le are pe corp, a avut ghete pe care au fost imprimate 1500 de diamante. Numai cele de pe sigla sponsorului valorează 200.000 de dolari.

Și logodnica antrenorului celor de la Los Angeles Rams (36 de ani), Veronika Khomyn, s-a făcut remarcată în tribune la Super Bowl. Modelul ucrainean este din 2011 într-o relație cu Sean McVay. A fost prezentă în zona VIP și a sărbătorit pe cinste la finalul partidei.

Printre cele mai frumoase femei prezente la evenimentul începutului de an au mai fost și soția lui Cooper Kupp și cea a lui Robert Woods, ambii de la Los Angeles Rams. Imaginile cu ele pot fi vazute în galeria foto de mai jos.

Reclamă
Citește și:

Eminem, protagonistul unui scandal monstru la finala Super Bowl

Eminem (49 ani) a fost protagonistul unui scandal monstru la finala Super Bowl. Rapper-ul a îngenuncheat pentru mișcarea antirasistă „Black Lives Matter”, deși NFL, liga profesionistă de fotbal american, i-a interzis acest lucru.

Spectacolul din pauza finalei Super Bowl i-a avut ca protagonişti pe Dr Dre, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J-Blige, Snoop Dogg şi 50 Cent. Imnul SUA a fost interpetat înainte de partidă de Mickey Guyton, o cântăreaţă de country music.

În timpul prestației, Eminem a îngenuncheat pentru mișcarea antirasistă „Black Lives Matter”, în ciuda faptului că NFL i-ar fi interzis acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și