Închide meniul
Foto

A îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!”

Publicat: 20 septembrie 2024, 11:25

Reclamă
A îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!”

A îmbrăcat cea mai transparentă rochie vicecampioană olimpică

Imani-Lara Lansiquot a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Londra / Instagram

Imani-Lara Lansiquot a îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Atleta britanică în vârstă de 26 de ani a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice 2020, Lansiquot şi-a îmbunătăţit performanţa în acest an. Ea a reuşit să urce pe a doua treaptă a podiumului în proba de ştafetă 4×100 de metri.

Imani-Lara Lansiquot a îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică

Imani-Lara Lansiquot se bucură de vacanţă şi a participat la London Fashion Week. A avut o apariţie total neaşteptată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Rochia de vis. Mulțumesc întregii echipe care m-a făcut să mă simt atât de frumoasă la petrecerea Burberry. Iubesc să fac parte din era modei„, a scris atleta pe contul ei de Instagram.

Regină atât pe pistă, cât şi în afara ei!„, „Dumnezeule!” şi „Incredibil!” au fost numai câteva dintre comentariile primite de Imani-Lara.

Reclamă
Reclamă

Imaginile cu Imani-Lara Lansiquot nu au fost trecute cu vederea nici de jurnaliştii de la Marca.

Rochie transparentă a unei vedete din sport a zguduit Săptămâna Modei de la Londra”, au scris spaniolii.

Imani-Lara Lansiquot, Dina Asher-Smith, Amy Hunt şi Daryll Neita au concurat în proba de 4×100 de metri de la JO 2024. Marea Britanie s-a clasat pe locul secund, în spatele reprezentantelor Statelor Unite. Atletele din Germania au urcat pe a treia treaptă a podiumului.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și