Închide meniul
Foto

A venit decizia finală pentru Lucian Becali! Ce se va întâmpla cu nepotul lui Gigi Becali, după ce a bătut fără milă un spectator

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2022, 23:01

A venit decizia finală pentru Lucian Becali! Ce se va întâmpla cu nepotul lui Gigi Becali, după ce a bătut fără milă un spectator

FCSB - Universitatea Craiova 0-2 | Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, implicat într-o bătaie la meciul de pe Arena Națională

As.ro

Lucian Becali va scăpa nepedepsit după ce a bătut un suporter la meciul FCSB – Universitatea Craiova, 0-2, de pe 3 aprilie. Fanul agresat și-ar fi retras plângerea, motiv pentru care nepotul lui Gigi Becali va scăpa fără sancțiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Becali a fost implicat într-un incident în tribunele Arenei Naționale, la meciul FCSB – Universitatea Craiova, de la începutul lunii aprilie, iar primele imagini au fost oferite în exclusivitate de Antena Sport.

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, va scăpa nepedepsit după ce a bătut un suporter la FCSB – Universitatea Craiova

Nepotul lui Gigi Becali a fost surprins în timp ce lovea în mod repetat un bărbat, deși acesta nu mai avea o atitudine agresivă și se afla într-o postură defensivă, căzut între scaune.

Ulterior, suporterul agresat a făcut plângere la Secția 9 de Poliție, acuzându-l pe Lucian Becali de lovire și alte violențe. Individul agresat de nepotul patronului FCSB urma să revină la Secție cu certificatul medico-legal pentru a dovedi loviturile încasate pe stadion.

Potrivit gândul.ro, spectatorul bătut de Lucian Becali s-ar fi întors la Secția 9 pentru a-și retrage plângerea. Conform surselor din cadrul Jandarmeriei, dosarul respectiv va fi clasat, iar nepetoul lui Gigi Becali va scăpa fără interdicție pe stadion sau alte sancțiuni.

Reclamă

Potrivit orangesport.ro, scandalul ar fi pornit după ce grupul din care făcea parte şi nepotul lui Gigi Becali ar fi aruncat cu sticle în prietena bărbatului agresat. Incidentul în care bărbatul a fost lovit s-a fi produs în finalul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, pierdută cu 0-2 de „roș-albaștri”.

Prima reacție a nepotului lui Gigi Becali, după scandalul monstru de pe Arena Naţională

Lucian Becali a oferit o primă reacție după ce a bătut fără milă un spectator la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Nepotul lui Gigi Becali și-a cerut iertare în mod public, explicând că astfel de comportament nu îl caracterizează.

“Mea Culpa (trad. – Greșeala mea). Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului. Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Reclamă 4 / 0/3

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim. Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite. Pace & dragoste”, a scris Lucian Becali, pe contul de Facebook.

Ce a spus Gigi Becali, după ce nepotul său, Lucian Becali, a bătut un spectator

Gigi Becali a spus că nu răspunde pentru acțiunile lui Lucian și că acesta nu mai este nepotul său favorit.

“Eu nu răspund de nepoții mei. Eu răspund doar pentru mine și familia mea. Nu e nepotul meu favorit. Dacă face incidente nu poate fi nepotul meu preferat.

Pentru mine preferați sunt cei cuminți, care își văd de treaba lor. Dacă faci incidente, nu mai ești preferat. E treaba lui”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Lucian Becali va scăpa nepedepsit după ce a bătut un suporter la FCSB – Universitatea Craiova 0-2
  • Bărbatul agresat de nepotul lui Gigi Becali și-ar fi retras plângerea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și