Închide meniul
Foto

Accident teribil suferit de un star din Turul Franţei. A suferit un infarct şi a fost resuscitat! În maşină era şi soţia gravidă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2023, 17:12

Accident teribil suferit de un star din Turul Franţei. A suferit un infarct şi a fost resuscitat! În maşină era şi soţia gravidă

Accident teribil suferit de un star din Turul Franţei

Nathan Van Hooydonck şi soţia lui, implicaţi într-un grav accident / Colaj Instagram/Marc De Roeck

Accident teribil suferit de un star din Turul Franţei. Nathan Van Hooydonck (27 de ani) este în stare critică după ce a suferit un infarct şi a fost resuscitat. Maşina pe care o conducea şi în care era şi soţia lui gravidă a intrat în alte cinci autoturisme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit marca.com, ciclistul celor de la Jumbo-Visma era la volan în momentul în care a suferit un infarct. A pierdut controlul maşinii în această dimineaţă, în jurul orii 8:30. Accidentul a avut loc în centrul oraşului Kalmthout din Belgia.

Accident teribil suferit de un star din Turul Franţei. Probleme grave pentru Nathan Van Hooydonck

Nathan ar fi accelerat în momentul în care a intrat în intersecţie. A fost nevoie de o intervenţie rapidă a medicilor, care l-au resuscitat şi l-au transportat de urgenţă la spital. Şi soţia lui Van Hooydonck a avut nevoie de îngrijiri. Ea a suferit răni uşoare, care nu i-au pus viaţa în pericol.

Soția lui Nathan Van Hooydonck, Alicia, urmează să nască peste aproximativ o lună. Ciclistul care a terminat pe locul 93 în Turul Franţei ar fi în stare critică, potrivit sursei citate anterior.

Putem confirma că ciclistul nostru, Nathan Van Hooydonck, s-a simțit rău în timp ce conducea mașina şi a provocat un accident de circulație. Ulterior, a fost dus la spital, unde primește îngrijiri medicale. Nu putem confirma zvonurile că starea lui este critică. El este supus unor examinări medicale suplimentare. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele adresate lui Nathan și echipei”, a fost comunicatul echipei Jumbo-Visma.

Reclamă

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a oferit declaraţii după accidentul înfiorător.

Şoferul a fost resuscitat la faţa locului şi dus la spital într-o stare care îi pune viaţa în pericol. Soţia lui, însărcinată, care stătea lângă el, a fost dusă şi la spital„, a declarat Patrick de Smedt.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că este în comă indusă. Este o veste foarte, foarte tristă pentru noi şi în special pentru colegii lui de echipă. Cu siguranţă, toate gândurile noastre se îndreaptă spre el şi spre iubita lui. Le urmă tot binele din lume„, a transmis şi directorul sportiv al lui Jumbo-Visma, Grischa Niermann.

Presa din Belgia anunţă că alte trei persoane, care erau în celelalte maşini implicate în accident, ar fi suferit răni uşoare. Între acestea ar fi şi un copil mic.

Nathan Van Hooydonck şi soţia lui au mai trecut prin momente extrem de dificile şi în trecut. În luna decembrie a anului 2021 şi-au pierdut, în mod tragic, fiul nou-născut. Thiago a încetat din viaţă chiar în ziua în care s-a născut.

Inima ta s-a oprit să mai bată chiar înainte să te putem ţine în braţe. Ne-ai oferit momente incredibil de frumoase. Doar noi trei am fost împreună: mami, tati şi tu. Nu te vom uita niciodată pentru că mereu vei fi fiul nostru. Odihneşte-te în pace. Cu dragoste, Mama şi Tatăl„, a fost mesajul emoţionant scris de Nathan, pe reţelele sociale, la scurt timp după ce fiul său a încetat din viaţă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și