Închide meniul
Foto

Adrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2024, 10:46

Reclamă
Adrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său

Adrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare

Instagram Adrian Mutu

Adrian Mutu e în culmea fericirii. Adriana, fiica sa cea mare din căsnicia cu Consuelo, a absolvit liceul, iar tatăl său i-a fost alături.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu se află alături de actuala soţie, dar şi de toţi copiii săi în Republica Dominicană. Mutu a avut două motive de sărbătoare. Adriana, fiica sa cea mare a împlinit 18 ani şi a absolvit şi liceul. (VEZI IMAGINI RARE CU FIICA CEA MARE A LUI ADRIAN MUTU)

Adrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare

La mulți ani de absolvire a liceului, iubirea mea. Vreau să-ți spun doar că, atunci când vei eșua, stai în picioare, ține capul sus, învață din asta și mergi înainte și când vei avea succes, ține-ți picioarele pe pământ, fii umil și mergi înainte.

Eșecul și succesul vor fi mereu parte din această călătorie frumoasă numită viață. Cel mai important este să vă bucurați de călătorie și să nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu o puteți face. Dacă ai un scop în minte, mergi după el, urmează-ți visele și amintește-ți că familia ta este mereu pe spate. Te iubesc!„, a scris Mutu pe reţelele de socializare.

Adrian Mutu, „acasă” la fosta soţie! Ce relaţie are Consuelo cu actuala parteneră a „Briliantului”

Adrian Mutu a mers „acasă” la fosta soţie, Consuelo. Antrenorul român nu a putut rata ziua fiicei sale cele mari, Adriana, care urmează să împlinească 18 ani.

Reclamă
Reclamă 4

Adrian Mutu a fost însoţit de actuala lui soţie, Sandra, cât şi de Thiago, fiul pe care îl are alături de aceasta, dar şi de Mario, băiatul său cel mare. „Briliantul” s-a fotografiat cu toţi membrii familiei sale (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Adrian Mutu a mers în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc fiicele sale, din căsnicia cu Consuelo. „Briliantul” a plecat pentru a sărbători la majoratul fiicei sale cele mari, Adriana.

Fiica cea mică a lui Adrian Mutu, Maya, are 15 ani. „Briliantul” a dezvăluit că Sandra, actuala sa soţie, are o relaţie excelentă cu cele două.

Reclamă

„Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Thiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…

Ele (Sandra și Consulea, n., red.) vorbesc când trebuie să vorbească, când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

De asemenea, din căsnicia cu prima soţie, Alexandra Dinu, Adrian Mutu mai are un fiu, care are 22 de ani. „Briliantul” a dezvăluit că Mario este foarte apropiat de familie.

„Da (are o relație frumoasă cu toți copiii, n. red.). Mario nu mai e rebel, e ok. Face 22 de ani și el. Începe încet, încet, să se așeze”, a mai spus Adrian Mutu.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și