Închide meniul
Foto

Adrian Petre, părăsit de iubita care a câştigat Miss Universe 2020! Cei doi erau împreună de 7 ani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 aprilie 2023, 11:07

Adrian Petre, părăsit de iubita care a câştigat Miss Universe 2020! Cei doi erau împreună de 7 ani

Adrian Petre, părăsit de iubita care a câştigat Miss Universe 2020

Adrian Petre şi Bianca Tirsin/ Colaj Profimedia, Instagram

Adrian Petre a fost părăsit de iubita sa, care a câştigat Miss Universe 2020. După o relaţie de şapte ani, frumoasa Bianca Tirsin a decis să-l părăsească pe fostul atacant de la FCSB. Cei doi aveau împreună mai multe afaceri în Arad, locul în care s-a născut Petre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre este liber de contract din iarnă, după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia elenă, Levadiakos.

Adrian Petre, părăsit de iubita care a câţtigat Miss Universe 2020

Adrian Petre traversează o perioadă extrem de dificilă. După ce a rămas fără echipă, se pare că atacantul a fost părăsit şi de iubită, anunţă prosport.ro. Bianca Tirsin, în vârstă de 24 de ani, a decis să pună punct relaţiei cu fostul vârf al naţionalei de tineret a României.

Cei doi au pus punct astfel unei relaţii de şapte ani, timp în care au început şi o afacere împreună. Mai exact, în 2021, când Adrian Petre a revenit la UTA, cei doi au deschis o pizzerie în Arad. Adrian Petre era extrem de entuziasmat atunci când proiectul a fost lansat.

„Aceasta este pizza mea magnifică, sper să fie comandată foarte mult. E ușoară, e bună și seara. Cei din Italia, când am jucat la Cosenza, consumau foarte multă pizza. Când se va apela la mine pentru a aduce pizza în vestiar, cu cea mai mare plăcere o să o aduc. Ne place să ne strângem după meciuri, după antrenamente câteodată să mâncăm o pizza”, declara la acel moment, Adrian Petre.

Reclamă

Adrian Petre şi-a reziliat contractul după doar şase luni în Grecia

Adrian Petre a rezistat doar şase luni la Levadiakos, şi şi-a reziliat contractul în această pauză competiţioanală de iarnă. Fostul atacant de la Farul a bifat ultimul meci la începutul lunii noiembrie, şi nu a marcat niciun gol la formaţia elenă.

Adrian Petre s-a transferat la Levadiakos în luna septembrie a anului trecut, după ce startul sezonului l-a bifat în tricoul celor de la Farul. În primele runde din această stagiune, atacantul a marcat o „dublă” pentru constănţeni.

Adrian Petre a evoluat doar în şase partide pentru Levadiakos, formaţie de pe locul 12 din Grecia. Astfel, clubul a anunţat pe reţelele sociale faptul că atacantul şi-a reziliat contractul la gruparea elenă.

Reclamă 4 / 0/3

„Levadiakos anunță că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu fotbalistul Adrian Petre. Îi dorim sănătate și succes în carieră”, se arată în mesajul postat de cei de la Levadiakos.

În sezonul precedent, atacantul a evoluat pentru Farul, echipă la care a reuşit să marcheze nouă goluri în 34 de partide. În Liga 1, Petre a mai evoluat şi la FCSB, cât şi la UTA.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și