Închide meniul
Foto

Adrian Şut s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta jucătorului de la FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 16:27 / Actualizat: 5 iunie 2023, 10:20

Adrian Şut s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta jucătorului de la FCSB

Adrian Şut s-a căsătorit!

Adrian Şut şi soţia lui, Bianca, alături de naşii cuplului, Florin Achim şi partenera lui / Instagram

Adrian Şut s-a căsătorit! Mijlocaşul de la FCSB şi aleasa inimii sale, Bianca Negrescu, şi-au unit sâmbătă destinele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naşii celor doi miri au fost Florin Achim şi jumătatea acestuia. Florin Achim a fost şi el component al FCSB până la jumătatea lunii februarie a acestui an. De atunci nu mai are club.

Adrian Şut s-a căsătorit!

Adrian Şut şi Bianca Negrescu erau împreună de 4 ani. Cei doi s-au logodit în luna mai a anului trecut, în Dubai.

Împreună pentru totdeauna! Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou de 3 ani și pentru ceea ce ești! Te iubesc!”, a scris Bianca Negrescu anul trecut, pe contul ei de Instagram, după ce a acceptat să fie soţia mijlocaşului de la FCSB.

În vârstă de 24 de ani, Adrian Şut este evaluat de site-ul transfermarkt.com la 1,2 milioane de euro. El a fost transferat în 2019 de către Gigi Becali, de la Academica Clinceni, fără ca milionarul să plătească vreo sumă de transfer. După ce l-a împrumutat timp de un an la echipa de la care l-a transferat, Adrian Şut s-a întors la FCSB.

Reclamă

Adrian Şut a marcat 5 goluri şi a dat două pase decisive în acest sezon. Adrian Şut a marcat în câteva meciuri importante, cu Farul şi CFR Cluj. Cu CFR Cluj a reuşit chiar o „dublă”.

Adrian Şut şi Bianca Negrescu, la ceremonie / Instagram
Adrian Şut şi Bianca Negrescu, la ceremonie / Instagram

Gigi Becali spunea despre Adrian Şut că e „dirijor”

După ce s-a impus ca titular în echipa lui Gigi Becali, latifundiarul din Pipera speră să obţină o sumă importantă pe Adrian Şut.

Şut este versatil, putând evolua şi în defensivă şi în ofensivă la mijlocul terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Aseară dacă nu a fost Şut în apele sale, echipa nu a mers. Nu am avut mijloc. Nu am avut dirijor. Pentru mine Şut e dirijor. Asta face Şut, dirijează echipa”, declara Gigi Becali după un meci cu Sepsi din Liga 1.

Adrian Şut ar vrea să se transfere în străinătate

Adrian Şut nu a fost lipsit de oferte. S-a scris că echipa daneză FC Copenhaga şi Başakşehir, din Turcia, şi l-au dorit pe mijlocaşul lui FCSB.

Şut a ratat, în cele din urmă, transferul fiindcă Gigi Becali ar fi cerut 3 milioane de euro în schimbul său.

Am muncit foarte mult în perioada în care am fost accidentat. Este foarte bine când cineva mă laude. Eu m-am antrenat mereu la fel, am muncit mult şi am încercat să dau tot la meci. Eu nu sunt implicat în discuţii, eu sunt cu gândul aici, mâ gândesc la FCSB. Nu s-a pus problema să plec.

Nu ştiu dacă m-aş vedea în Turcia. Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile, atunci da, dar acum mâ gândesc la Steaua (n.r. – FCSB). Mi-aş dori să prind naţionala şi să iau titlul cu FCSB.

Suntem puţini obosiţi, am făcut o pregătire foarte bună şi aşteptăm să începem campionatul. Aşteptăm să câştigăm primul meci. A fost o perioadă de acumulare. Am încărcat foarte mult. Din cauza asta au venit înfrângerile. Nu vă pot spune când se vor vedea efectele pregătirii.

Neubert ştie cel mai bine când se vor vedea efectele. Noi sperăm să se vadă de la primele meciuri, să fim victorioşi. Am făcut mai mult cu mingea, au fost diferite antrenamentele”, declara Adrian Şut la începutul anului.

Reclamă
Recomandări
  • Adrian Şut s-a căsătorit!
  • Mijlocaşul lui FCSB şi Bianca Negrescu se logodiseră anul trecut, în Dubai

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și