Închide meniul
Foto

Adriano și-a găsit fericirea alături de o tânără care are jumătate din vârsta lui. Cum s-a dat de gol legenda Braziliei și a lui Inter

Reclamă

Publicat: 21 februarie 2022, 16:05

Adriano și-a găsit fericirea alături de o tânără care are jumătate din vârsta lui. Cum s-a dat de gol legenda Braziliei și a lui Inter

Ceu Oliveira este noua iubită a lui Adriano

Colaj Instagram

Cei doi au fost văzuți ajungând în Sao Paulo, săptămâna trecută, cu avionul personal al legendei lui Inter. Au sărbătorit într-un restaurant și s-au dat de gol cu o imagine făcută publică de studentă pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriano are o nouă iubită. Ceu Oliveira are jumătate din vârsta lui

Îți doresc toată fericirea din lume. La mulți ani!„, a fost mesajul transmis de Ceu, pe contul ei de Instagram. Imaginea a fost postată și de Adriano, dar fostul mare fotbalist a șters-o la scurt timp după.

Ceu Oliveira
Mesajul tinerei pentru Adriano

Jurnaliștii din Brazilia, citați de thesun.co.uk, anunță că studenta la Medicină este noua iubită a lui Adriano. Tânăra este o prezență activă pe rețelele sociale și arată uimitor, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Adriano pare să aibă o pasiune pentru studentele de la Medicină. Anul trecut, a fost prins în ofsaid cu o altă tânără care își dorea să devină medic, Victoria Moreira. Atacantul care a câștigat patru titluri cu Inter (2006, 2007, 2008 și 2009) era, în același timp, într-o relaţie şi cu tânăra de 23 de ani Micaela Mesquita.

Citește și:

Adriano își vânduse vila în care locuia, cu 1.3 milioane de euro, și se mutase într-un hotel de lux pentru a se putea întâlni cu ambele femei, fără ca acestea să ştie una de alta. Plătea 12.000 de euro pe lună pentru apartamentul prezidențial și avea grijă ca Micaela să îl viziteze numai când Victoria era în oraşul natal, Itaperuna, aflat la cinci ore şi jumătate distanţă de mers cu maşina.

Reclamă

Brazilianul s-a retras în 2016, după o carieră uriaşă în care a jucat pentru Flamengo, Inter, Fiorentina, Parma, Sao Paolo, AS Roma, Corinthians, Atletico Paranaense şi Miami United.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și