Închide meniul
Foto

„Am fost om nemernic!” Gigi Becali și-a recunoscut toate greșelile! A vorbit despre ultima investiție și nu s-a ferit de cuvinte

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 18:50

Reclamă
„Am fost om nemernic!” Gigi Becali și-a recunoscut toate greșelile! A vorbit despre ultima investiție și nu s-a ferit de cuvinte

Gigi Becali, în "misiune imposibilă" dacă FCSB câştigă titlul

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a vorbit despre ultima investiție și și-a recunoscut toate greșelile! Patronul de la FCSB a vorbit despre trecutul său și nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera construiește o biserică în nordul Bucureștiului, pe care a numit-o „cea mai frumoasă biserică din lume”. Acum, acesta a mărturisit că nu înțelege cum Dumnezeu îl ajută să realizeze această construcție.

Gigi Becali și-a recunoscut toate greșelile

Gigi Becali a recunoscut că a fost, și încă este, un „om nemernic”, din cauza faptului că se ceartă cu anumiți oameni, la fiecare ocazie.

Chiar și așa, patronul de la FCSB are planuri mari cu biserica sa și a povestit întreg procesul de construciție al acesteia. Totodată, Becali a dat asigurări că în maxim 3 ani lucrările vor fi finalizate. VEZI IMAGINI CU BISERICA LUI GIGI BECALI ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

”Eu mai și plâng. Mă întreb cum de mi-a dat Dumnezeu mie să fac așa ceva? Om nemernic. Am fost om nemernic la viața mea. Și încă mai sunt. Nu vezi, cum mă întărâtă cineva, cum mă cert. Mai ridic două cruci. Crucea de pe clopotniță și cealaltă. Sunt cinci acum, mai trebuie încă două.

Reclamă

Turla pe care o vezi e ceva de n-a făcut nimeni. Turla aia, sus, unde e clopotnița mare, vor fi 12 apostoli și cu Botezătorul în picioare, trei metri în mozaic de aur venețian pe turle.

N-a făcut nimeni. Și durează pictura, care e de fapt tot mozaic venețian. Durează mult aia. Mai mari am văzut, dar mai frumoasă (n.r.- altă biserică) nu prea. Mai mari am văzut, dar mai frumoasă n-am văzut eu în toată lumea. Sunt în Rusia mai mari, dar nu mai frumoase ca asta.

Eu spun că în doi ani e gata, dar s-ar putea să dureze mai mult, doi ani și jumătate, trei. Înăuntru va fi totul cu aur, toți pereții cu aur. (n.r. – Câți preoți vor sluji slujbele?) Să vedem câți îmi dă Patriarhia. Eu vreau 4-5. E de ajuns un preot conform canoanelor și un om la strană”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce i-a cerut Gheorghe Mustață lui Gigi Becali înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Iată ce i-a cerut Gheorghe Mustață lui Gigi Becali, înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Liderul Peluzei Nord și-a făcut dorința publică și i-a transmis un mesaj direct patronului.

Derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30. Partida de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali a dezvăluit că este tentat să le ofere o primă jucătorilor săi, în cazul în care aceștia îi vor învinge pe Mihai Rotaru, având în vedere că partidă are o miză uriașă în lupta pentru titlu.

Acum, Gheorghe Mustață i-a cerut patronului să le ofere jucătorilor o sumă de bani la victorie, pentru a-i motiva pe aceștia.

„Dacă a spus, înseamnă că o să treacă sau va trece (n.r. la baza de antrenament). Mai puțin ne interesează pe noi, suporterii, dacă trece. Mai important e să treacă cu o gentuță pe acolo.

El mai vorbește, spune că nu, că nu, și apoi buf! Dacă le face o propunere de 3.000 de euro de jucător, zbârnâie duminică! Cine n-ar da să muncească pentru 150 de milioane în două ore?”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și