Închide meniul
Foto

America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, revine din 15 ianuarie la Antena 1

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2022, 10:13

America Express - Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, revine din 15 ianuarie la Antena 1

America Express - Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, revine din 15 ianuarie la Antena 1

America Express - Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, revine din 15 ianuarie la Antena 1

  • America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, revine din 15 ianuarie la Antena 1

America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, începe din 15 ianuarie, la Antena 1 și AntenaPLAY. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America.

America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, revine din 15 ianuarie la Antena 1

Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Locurile noi vin și cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Reclamă

Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge. Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane.

Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut senzaționale.

Reclamă

La fel ca până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. Ce se întâmplă în spatele unei producții de o asemenea amploare telespectatorii vor vedea în continuare, la finalul fiecărui episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express, pe Antena 1.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România. Marea premieră America Express – Drumul Aurului are loc duminică, 15 ianuarie, ora 20.00, la Antena 1 și AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
America Express, lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor
Media • 12 dec., 13:12
America Express, din nou lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor
America Express, lider de audiență
Media • 23 nov., 12:55
America Express, lider de audiență. Iuliana Pepene și Sonia Simionov și-au încheiat aventura pe Drumul Soarelui
America Express, lider de audiență
Media • 15 nov., 13:14
America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică
America Express își menține supremația în topul audiențelor
Media • 14 nov., 13:30
America Express își menține supremația în topul audiențelor. Joc de amuletă unic în istoria reality show-ului. Ce urmează
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de miercuri.
Media • 26 oct., 13:16
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de miercuri. America Express a fost lider de piață