Închide meniul
Foto

Ana Baniciu a anunțat ce cadou își dorește de ziua ei. „Strângem bani pentru spitalul din Piatra Neamț, care are mare nevoie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2022, 16:21 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:30

Ana Baniciu a anunțat ce cadou își dorește de ziua ei. „Strângem bani pentru spitalul din Piatra Neamț, care are mare nevoie!”

Ana Baniciu, gest superb înainte de ziua ei de naștere

Instagram Ana Baniciu

Câștigătoarea Asia Express, sezonul 1, și-a anunțat fanii care este cel mai de preț cadou pe care și-l dorește de ziua ei. Ana încearcă să strângă donații pentru spitalul din Piatra Neamț, acolo unde sunt mari probleme din cauza lipsi fondurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Baniciu strânge donații pentru spitalul din Piatra Neamț

Strângem acum bani pentru un spital care are mare nevoie… la Piatra Neamț, la spitalul de urgență, la secția de boli infecțioase nu există risc funcțional de ceva ani și oamenii, dacă nu pot urca pe trepte ei, pe picioare, sunt duși în cearșafuri, în pături, la etajul superior sau la operație. Sau unde trebuie. De la operație, la fel.

Acum s-au strâns bani și eu au început punerea în funcțiune a unui lift. Deci sunt lucruri care se văd, sunt vizibile, și mă bucur. Eu am reușit să strâng vreo 20 de milioane (n.r. de lei vechi), mi-am pus target 100 de milioane până mâine. Fiecare cât poate, nu trebuie puse sume mari„, a spus fiica lui Mircea Baniciu la AS.ro LIVE.

Cântăreața a oferit detalii și pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 600.000 de urmăritori. Încearcă să ajute cu bani și Spitalul Fundeni.

Pe 28 ianuarie este ziua mea si imi doresc un cadou din partea voastra! Am hotarat sa donez ziua in care implinesc 29 de ani Fundației Metropolis pentru ca secția de Nefrologie Pediatrică din cadrul Spitalului Fundeni să poată deveni un loc mai bun pentru micuții care se luptă cu boli grele in cei mai frumosi ani ai lor de copilarie.

Reclamă

Vreau ca voi toți, cei care vreți să-mi faceți o bucurie, să faceți o bucurie copiiilor care suferă de cancer! Asta este cadoul pe care mi-l doresc cel mai mult anul asta, sa facem impreuna bine si sa ne gandim la cei care au nevoie de ajutorul nostru! Am lasat LINK in BiO cu platforma unde puteti dona! Va imbratisez si va multumesc„, a transmis Ana Baniciu pe rețelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Reclamă 4 / 0/3

La spitalul din Piatra Neamț a avut loc o tragedie la finalul anului 2020. A izbucnit atunci un incendiu și 10 pacienți intubați, bolnavi de Covid-19, au încetat din viață.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și