Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a sărit în ajutorul fraţilor Tate: „Sunt siderată şi oripilată!”. Reacţia de după gratii a lui Andrew Tate

Reclamă

Publicat: 3 martie 2023, 11:55 / Actualizat: 30 martie 2023, 15:36

Anamaria Prodan a sărit în ajutorul fraţilor Tate: „Sunt siderată şi oripilată!”. Reacţia de după gratii a lui Andrew Tate

Anamaria Prodan a răbufnit după ce fraţii Tate au rămas după gratii

Anamaria Prodan îşi doreşte ca fraţii Tate să fie trimişi în arest la domiciliu / Colaj Instagram/Hepta

Anamaria Prodan a sărit în ajutorul fraţilor Tate, luptătorii trimişi după gratii la finalul lunii decembrie. Andrew Tate şi Tristan Tate sunt acuzaţi că „ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în această săptămână ca fraţii Tate să rămână în arest preventiv. Magistraţii au respins contestanţia formulată de avocaţii celor doi britanici, iar hotărârea a fost una definitivă.

Anamaria Prodan a sărit în ajutorul fraţilor Tate

Anamaria Prodan nu îşi explică de ce luptătorii nu au fost trimişi în arest la domiciliu şi pune la îndoială probele anchetatorilor.

Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul ăsta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu, ca cetățean al României, sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.

Oare nu se pot judeca în arest la domiciliu? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar.

Reclamă

Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați.

Puteau să fugă, cred eu… De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se scapă informații în presă… multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă este după gratii, Andrew Tate a avut imediat o reacţie pe reţelele sociale. Acesta a ţinut să îi mulţumească agentului de jucători.

Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea„, a fost reacţia apărută pe contul oficial de Twitter al luptătorului.

Instanţa a admis contestaţiile formulate de DIICOT şi de Tristan Tate împotriva hotărârii din 21 februarie a Tribunalului Bucureşti.

Desfiinţează în parte încheierea atacată, cu privire la inculpaţii Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, şi rejudecând: Înlătură prevederile art. 223 alin. I lit.a Cod procedurà penală, reţinute ca temei al prelungirii măsurii arestării preventive a inculpatului Tate Tristan.

Menţine dispoziţia de prelungire a arestării preventive a inculpatului Tate Tristan, în temeiul art. 223 alin. 1 lit. b, c, alin. 2 Cod procedurã penală. În baza art. 234 – art. 236 Cod procedură penală rap. la art.223 alin. 2 Cod procedură penală admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.II.C.O.T. privind pe inculpatele Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatelor naghel Georgiana – Manuela şi Radu Alexandra-Luana pe o duratã de 30 de zile, de la data de 28.02.2023 până la data de 29.03.2023, inclusiv. Soluţia se comunică administraţiei locului de deţinere”, se arată în minuta instanţei.

Prin ce au ajuns să treacă Tristan Tate şi Andrew Tate în închisoare

Fraţii Tate au acuzat în termeni duri condiţiile din penitenciar. Milionarii s-au plâns că nu au luminină şi că în celulă este plin de gândaci. Tristan Tate ar avea cel mai mult de suferit. Fostul luptător de kick-boxing ar fi slăbit 10 kilograme şi a ajuns sub îngrijirea medicilor.

Potrivit cancan.ro, Tristan Tate a acuzat dureri mari de burtă, de cap şi stări de vomă. Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost consultat de medici şi ar avea enterocolită. Totuşi, apropiaţii acestuia susţin că Tristan şi Andrew trec printr-un adevărat coşmar.

Reclamă

Primesc pachet, mai mănâncă și din ce li se dă, dar se plâng de condițiile groaznice în care trăiesc. Susțin că nu se poate trăi acolo, că este plin de șobolani, gândaci, că s-au umplut de purici și păduchi. Spun că atâta mizerie nu au văzut niciodată în viața lor. Ei sunt obișnuiți cu altă viață, normal că Tristan s-a îmbolnăvit. Amândoi au slăbit foarte mult, Andrew a dat jos aproape zece kilograme”, a declarat un apropiat al fraţilor Tate, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
  • Andrew Tate şi Tristan Tate au ajuns după gratii pe 30 decembrie 2022
  • Anamaria Prodan, reacţie nervoasă la adresa autorităţilor din România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și