Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan este noul preşedinte al unui club din România! Decizie total surprinzătoare luată de vedetă

Reclamă

Publicat: 22 ianuarie 2024, 17:58

Anamaria Prodan este noul preşedinte al unui club din România! Decizie total surprinzătoare luată de vedetă

Anamaria Prodan este noul preşedinte al unui club din România

Anamaria Prodan a semnat / Instagram

Anamaria Prodan a luat o decizie total surprinzătoare şi este noul preşedinte al unui club din România! Agentul de jucători în vârstă de 51 de ani a bătut palma cu A.C.S MFC Ploiești, o echipă de minifotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost în negocieri avansate pentru a o prelua pe Radomiak, echipă aflată pe locul 10 în prima ligă din Polonia, vedeta a decis să nu mai plece din ţată. A fost convinsă de Gabriel Georgescu să vină la clubul înfiinţat în 2014.

Anamaria Prodan este noul preşedinte al unui club din România

Potrivit digisport.ro, Anamaria Prodan este de azi preşedinte la clubul din Ploieşti. A ales să se alăturie proiectului început în urmă cu un deceniu şi să ajute la dezvoltarea echipei şi a minifotbalului prahovean.

MFC Ploieşti a câştigat Cupa LMF Prahova în anii 2018, 2019 şi 2022. Anul trecut, echipa se afla în TOP 21 echipe de minifotbal din România.

Anamaria Prodan tocmai a dat o lovitură importantă în instanţă şi a câştigat procesul cu Dennis Man. Atacantul naţionalei României trebuie să îi achite fostului său impresar aproape 500.000 de euro. 350.000 de euro a cerut agentul de jucători, dar la această sumă s-ar adăuga şi dobândă pentru toată perioada.

Reclamă

Respinge cererea formulată de petentul Man Dennis privind suspendarea executării deciziei nr. 1423A din 2 noiembrie 2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a IV a civilă în dosarul nr. 770/93/2021. Dispune restituirea cauţiunii, în cuantum de 15.229 lei, achitată conform recipisei de consemnare nr. 209873075/1 din 17 ianuarie 2024, emisă de CEC Bank Sucursala Piaţa Victoriei, înregistrată în Registrul de valori al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la poziţia nr. 172 din 18 ianuarie 2024 şi depusă la Casa de valori a instanţei. Definitivă”, se arată în decizia magistraților.

Man a fost transferat de italieni de la FCSB, în iarna lui 2021, atunci când Gigi Becali încasa în schimbul transferului suma de 11 milioane de euro.

Anamaria Prodan anunţase că poartă negocieri pentru a cumpăra un club

Cu o zi în urmă, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că s-a aflat în discuții cu oficialii unui club din Polonia. De asemenea, Anamaria a argumentat și motivul pentru care nu dorește să investească în fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că, în opinia sa, este mult mai retabil să cumperi un club din străinătate, datorită bonusurilor TV, dar și implicării sponsorilor. Totodată, impresara a menționat și că, în momentul de față, ia în calcul și alte variante de cluburi unde ar fi „rentabil să fii patron”.

Am avut discuții cu cluburi de afară, este foarte rentabil să îți cumperi club în afară din punct de vedere al banilor din TV și al sponsorilor. Stau și mă gândesc unde este convenabil să fii patron.

Am avut o discuție în Polonia, nu poți compara niciodată ce este acolo cu ce este în România, sunt mult peste noi”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Sursa citată anterior anunță faptul că formația din Polonia cu care ar fi negociat impresara ar fi Radomiak, care se află pe locul al 10-lea din clasament. În conducerea acestui club se află un apropiat al fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Este vorba despre Octavian Moraru, care a fost în trecut director sportiv la echipe precum Rapid sau Gaz Metan Mediaș.

De asemenea, Radomiak a fost antrenată, până în toamna anului trecut, de Costel Gâlcă. Tehnicianul român a stat pentru 22 de meciuri pe banca polonezilor, timp în care a obținut o medie de 1,32 de puncte pe meci. Fostul antrenor de la FCSB a fost dat afară de șefii grupării în luna noiembrie a anului 2023.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și