Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea: „Vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi”

Antena Sport Publicat: 17 mai 2023, 14:14

Reclamă
Anamaria Prodan, mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea: „Vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi”

Anamaria Prodan, apariţie alături de Nuredin Beinur

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan a avut un mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, ca iubiţi, dar vor să rămână prieteni pe viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârşit, un bărbat care ştie să aprecieze o femeie şi o face să se simtă icoana vieţii lui. Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi.

Anamaria Prodan, mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea

Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om. Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever”, e mesajul postat pe Instagram de Anamaria Prodan.

De partea cealaltă, şi omul de afaceri a vorbit despre decizia luată de cei doi. “ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENA PE VIATA.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericire în univers. Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și e tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever”.

Reclamă

Ce spunea Anamaria Prodan despre o eventuală nuntă

Când a intrat într-o relaţie cu Flavius Nedelea, Prodan a dezvăluit că încă crede în căsătorii, şi este dispusă să facă din nou acest pas, în ciuda dezamăgirilor suferite în trecut.

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, cel alături de care are două fete, Rebeca şi Sarah. Ulterior, în 2008, impresara şi-a unit destinele cu Laurenţiu Reghecampf, cel de care a divorţat anul trecut.

„Eu cred în instituția căsătoriei, chiar și după eșecurile avute. Chiar și după acele dezamăgiri, prin care am trecut, eu încă mai cred! Sunt o romantică incurabilă!

Reclamă 4 / 0/3

Mă văd în postura de a face această alegere și acum!

Mă văd, sincer vă spun, mergând ținându-mă mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Poate lumea va întoarce capul după noi! Sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, și vom putea apoi spune: «Iată, am reușit!», fiind astfel un exemplu pentru copiii mei.

Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu! Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și