Închide meniul
Foto

Andrei Ivan are o relaţie cu fosta gimnastă Anda Butuc, după ce şi-a părăsit iubita, un cunoscut fotomodel din Belarus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 16:49 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 19:15

Andrei Ivan are o relaţie cu fosta gimnastă Anda Butuc, după ce şi-a părăsit iubita, un cunoscut fotomodel din Belarus

Anda Butuc, noua iubită a lui Andrei Ivan

Instagram Anda Butuc

Andrei Ivan, unul dintre cei mai în formă atacanţi din Liga 1, are o nouă relaţie cu fosta gimnastă Anda Butuc. Andrei Ivan, unul dintre cei mai în formă atacanţi din Liga 1, are o nouă relaţie cu o fostă gimnastă. După ce a încheiat relaţia cu Kate, un model din Belarus, atacantul Universităţii Craiova s-a afişat cu Anda Butuc, o fostă gimnastă din lotul naţional al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan are o relaţie cu fosta gimnastă Anda Butuc, după ce şi-a părăsit iubita

În vârstă de 21 de ani, Anda Butuc a fost colegă de generaţie cu Maria Holbură, Cătălina Ponor, Silvia Zarzu şi Anamaria Ocolișan.În 2014, pe vremea când era legimată la CS Dinamo, Anda Butuc a terminat pe locul 3 la Campionatul European de tineret.

Anda Butuc a postat pe reţelele de socializare o imagine în care Andrei Ivan o sărută pe obraz. Atacantul Universităţii Craiova trece printr-o perioadă foarte bună a carierei, reuşind să marchez1 de 11 ori în cele 20 de meciuri jucate.

Andrei Ivan, lăudat de Mihai Rotaru

Andrei Ivan a fost lăudat şi de patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru. Acesta a spus că atacantul se află pe drumul cel bun şi că este unul dintre cei mai buni atacanţi din România.

„Andrei Ivan este pe drumul cel bun. Am încredere în el şi cred că este unul dintre cei mai buni atacanţi din România”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și