Închide meniul
Foto

Anunţ şoc în Italia! Francesco Totti divorţează de Ilary Blasi, după o căsnicie de 17 ani. Noua iubită a avut o relaţie cu un fost manager de la Lazio

Publicat: 22 februarie 2022, 22:13

Anunţ şoc în Italia! Francesco Totti divorţează de Ilary Blasi, după o căsnicie de 17 ani. Noua iubită a avut o relaţie cu un fost manager de la Lazio

Francesco Totti ar divorţa de Ilary Blasi

Hepta

  • Francesco Totti ar divorţa de Ilary Blasi
  • Anunţ bombă în presa din Italia

Jurnaliştii de la Repubblica susţin că legenda Romei, Francesco Totti, va divorţa de la Ilary Blasi pentru a continua relaţia pe care o are cu Noemi Bocchi (34 de ani). Conform sursei citate, cei doi au făst văzuţi în public la meciul dintre Roma şi Genoa, terminat la egalitate: 0-0. Totuşi, cei doi nu au stat unul lângă altul. Noemi Brocchi a stat la două rânduri în spatele fostul mare jucător al Romei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francesco Totti ar divorţa de Ilary Blasi

Noemi Bocchi are şi ea un doi copii dintr-o relaţie pe care a avut-o cu un fost manager de la o echipă de juniori de la Lazio. Totti şi Noemi Brocchi ar avea o relaţie de câteva luni.

Citește și:

Totti a jucat în întreaga sa carieră la AS Roma, din 1993 până în 2017. A jucat în total 785 de meciuri și a înscris 307 goluri. În cariera sa a cucerit șapte trofee, dintre care un titlu în Serie A și un campionat mondial (în 2006).

Reclamă

Francesco Totti, probleme cu soţia din cauza unei pisici

Francesco Totti s-a retras din activitate, dar fostul atacant al Romei a recunoscut că a fost aproape să se despartă de soția sa, Ilary Blasi, din cauza unei pisici fără păr.

„Soţia mea a cumpărat o pisică fără păr şi i-a pus numele Donna Paola. Este un animal foarte afectuos și doarme în pat, lângă picioarele noastre. În ciuda faptului că este o pisică blândă, aproape că ne-am despărțit din cauza ei. 

Reclamă

Ilary și-a dorit o pisică cu orice preţ şi eu insistam că nu ne trebuie să avem așa ceva. Într-o zi, ea a adus-o acasă, pentru că ia toate decizile în familie. Nu am vorbit câteva zile, dar până la urmă m-am îndrăgostit şi eu de pisică”, a dezvăluit Totti.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile